Swish

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME

Swish beceri oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken seçeneklerden biri.

Swish beceri oyunları kategorisine yeni bir boyut kazandırmasa da oynanışı son derece keyifli olduğu için kategorinin öne çıkanları arasındaki yerini alıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunu hem tablet hem de akıllı telefonlarımız üzerinde sorunsuzca oynayabiliyoruz. Bana kalırsa tablet ekranı bu oyun için daha uygun zira hedef alma ve isabet büyük bir öneme sahip.

Oyunun öe çıkan özellikleri arasın gelişmiş fizik motoru ve akıcı ilerleyen oyun atmosfeir yer alıyor. Oyundaki temel amacımız bölümlere serpiştirilmiş olan puanları toplayıp topu potaya ulaştırmak. Bu esnada çok dikkatli olmamız gerekiyor zira fizik motoru, etki-tepki dinamiklerini çok iyi ayarlıyor ve ufak bir hedef kayması topun gideceği yönü tamamen değiştiriyor.

Bu oyunlarda görmeye alıştığımız türden güçlendiricilerin bu oyunda da yerlerini aldığını görüyoruz. Bunları toplayarak oyunda büyük bir avantaj elde edebiliyoru ve bu sayede alacağımız puanı katlayabiliyoruz.

Kısaca Swish boş vakitleri dolu dolu değerlendirmek için oynanabilecek eğlenceli oyunlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Swish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Swish tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu.

Swish hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda basketbol oyunun dinamikleri başarılı bir şekilde beceri oyunu altyapısıyla birleştirilmiş. Bu sayede ortaya oynaması bir hayli keyifli bir yapım çıkmış

Oyunun en fazla öne çıkan noktaları arasında gerçekçi fizik motoru yer alıyor. Topu attıktan sonra sekme tepkileri ve platformlar üzerinde topun yol aldığı esnada çıkan görüntüler gerçekten çok hoş bir şekilde tasarlanmış. Oyunda tam tamına 60 farklı bölüm bulunuyor. Bu bölümler tahmin ettiğiniz gibi kolaydan zora doğru sıralanmış.

İlk birkaç bölümü oynayarak hem dinamiklere hem de kontrollere alışıyoruz. Elbette güçlendiriciler Swish'te es geçilmeyen detaylar arasında. Bölümler esnasında toplayacağımız güçlendiriciler hem bölümleri daha rahat bitirmeye hem de daha fazla puan almaya yarıyor. Bu güçlendiriciler arasında mıknatıslar, jet motorları, baloncuklar ve dahası yer alıyor.

Eğer nişan alma ve hesaplama yeteneklerinize güveniyorsanız Swish'i mutlaka denemelisiniz. En büyük avantajı tamamen ücretsiz olarak sunulması.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swish Ball

    Tiltle basketbolu karıştıran eğlenceli bir mobil oyun
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.