Sword Knights: Idle RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Canavarlara karşı savaşlarda kullanabileceğiniz eşsiz kılıçların yer aldığı muhteşem bir oyundur.

Ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan ve binlerce kişi tarafından keyifle oynanan Sword Knights: Idle RPG, Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda sorunsuzca oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Etkileyici görüntü grafikleri ve ses efektleri ile güçlendirilmiş bu oyunda asıl amaç, yenilmez bir kılıç şövalyesi olmaktır. Oyun içerisinde kullanabileceğiniz 200’den fazla kılıç ve özel yetenekleri olan birçok farklı savaş kahramanı bulunmaktadır. Yapmanız gereken kılıcınızı en etkili şekilde kullanmak ve düşmanlarınızı yok etmektir. Böylece puanlar kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Kazandığınız puanları kullanarak sonraki bölümlerin kilidini açabilir ve farklı kılıçlar satın alabilirsiniz. 

Canavarlara karşı kendinizi kılıçla savunacağınız bu oyun ile eğlenceli dakikalar geçirebilir ve eşsiz bir kılıç koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Kılıçların her birinin farklı özellikleri bulunmaktadır. Ejderhaları ve diğer canavarları kılıcınızla etkisiz hale getirerek onları zindanlara atabilir ve iyi bir kılıç şövalyesi olduğunuzu herkese kanıtlayabilirsiniz.

Maceraya doyacağınız ve çeşitli canavarlarla mücadele edeceğiniz Sword Knights: Idle RPG ile sizlerde farklı bir deneyim kazanabilir ve canavarlara meydan okuyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Sword Knights: Idle RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
285.8 MB DOSYA BOYUTU

Canavarlara karşı savaşlarda kullanabileceğiniz eşsiz kılıçların yer aldığı muhteşem bir oyundur.

Eşsiz bir oyun deneyimi sunan ve oldukça geniş oyuncu kitlesine sahip olan Sword Knights: Idle RPG, kendi bölgenizi oluşturarak çeşitli canavarlara karşı savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Kılıçların ön plana çıktığı bu oyunda asıl amaç, güçlü bir kılıç kullanıcısı olmaktır. Dev ejderhalara ve canavarlara karşı vereceğiniz mücadelede en büyük yardımcınız kılıçlarınız olacak. Savaşlar kazandıkça yeni kılıçlar alabilir ve sayısız kılıca sahip olabilirsiniz. Kılıçların her biri farklı özellik taşımaktadır. Keskin kılıcınızla canavarları yenmeli ve onları zindanlara hapsetmelisiniz.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda, canavarlara karşı kullanabileceğiniz yüzlerce farklı kılıç ve çeşitli savaş malzemeleri bulunmaktadır. Ayrıca savaşlarda size yardım edecek onlarca savaş kahramanı yer almaktadır. Yapmanız gereken kılıçlarınızı olabildiğince etkili kullanmak ve düşmanlarınıza göz açtırmamak. Bu sayede çeşitli ödüller ve puanlar kazanabilirsiniz. Kazandığınız puanları kullanarak yeni kılıçlar alabilir ve sonraki bölümleri aktifleştirebilirsiniz.

Android ve İOS sürümü destekleyen cihazlarda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Sword Knights: Idle RPG, binlerce oyuncu tarafından oynanan eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moon and Sword

    Gerçek zamanlı rol oyunu oynayacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Pocket Knights 2

    Gerçek zamanlı savaşlar yapacağız.
  • Luminous Sword

    Eşsiz karakterleri yöneterek macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız sürükleyici bir rol oyunu sizleri bekliyor.
  • Demon Sword: Idle RPG

    Demon Sword: Idle RPG, iblisler ve insanların beraber yaşadığı dünyada geçen bir mobil RPG oyunudur.
  • Idle Undead Beauty

    İnternetsiz macera oyunu oynayacağız.
  • Soul Saver: Idle RPG

    Korkunç yaratıklara karşı mücadele edebileceğiniz ve farklı savaş aletleri kullanabileceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.