Take Flight

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli uçuşlar yapabileceğiniz ve düşman uçaklarını vurarak görevleri tamamlayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

1930’lu yılları anımsatan mekanlarda macera dolu uçuşlar yapabileceğiniz ve düşmanlarınıza karşı mücadele ederek yeni bölgeler keşfedebileceğiniz Take Flight, mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Basit ama eğlenceli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı uçaklarda pilotluk yaparak gökyüzünde süzülmek ve düşmanlarınızı vurarak yolunuza devam etmektir. Uçuş esnasında gökyüzünden çeşitli malzemeler toplamalı ve uçağınızı geliştirerek daha hızlı uçmasını sağlamalısınız. Sonsuz gökyüzü üzerinden ilerleyerek düşman üslerini vurabilir ve ganimet toplayarak yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Sıra dışı tasarımı ve farklı konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı pilot karakteri ve birbirinden güzel çeşitli uçaklar yer almaktadır. Topladığınız ganimetleri kullanarak pilotunuzu ve uçağınızı özelleştirebilirsiniz. Bu sayede daha hızlı uçabilir ve düşmanlarınızı daha kolay vurabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlarda hizmet veren Take Flight, hiçbir ücret ödemeden cihazınıza indirebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Take Flight

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
445.7 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli uçuşlar yapabileceğiniz ve düşman uçaklarını vurarak görevleri tamamlayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinden sıkılmadan oynayabileceğiniz Take Flight, 1930’lu yıllara giderek uçak kullanabileceğiniz ve düşmanlarınıza karşı mücadele edebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Oyunda birçok farklı uçak modeli ve çeşitli pilot karakterleri yer almaktadır. Ayrıca uçağınızı geliştirmek için kullanabileceğiniz onlarca yedek uçak parçası bulunmaktadır. Düşmanlarınızla savaşarak ganimet toplayabilir ve bu sayede yeni uçakların kilidini açabilirsiniz. Ayrıca uçağınızı geliştirerek daha hızlı gitmesini sağlayabilirsiniz. Maceraya doyabileceğiniz ve farklı deneyimler kazanabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Basit fakat bir o kadarda eğlenceli grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı uçaklar kullanarak düşmanlarınızı alt etmek ve sonsuz gökyüzünde ilerleyerek çeşitli ödüller toplamaktır. Düşman uçaklarını vurarak görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayarak yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında klasik kategoride kendisine yer bulan ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan Take Flight, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve eğlenceye doyabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fun Flight

    Oyuncular galaksiler arası yolculuk yapacaklar.
  • Take Cover

    Strateji savaşlarına katılacağız.
  • Airport Craft: Flight Simulator & Airport Building

    Uçakları uçuracağız.
  • PAW Patrol Pups Take Flight

    PAW Patrol Pups Take Flight, Android üzerinden oynanabilen bir çizgi film oyunudur.
  • Take Off The Flight Simulator

    Take Off The Flight Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.