Tales of Windspell

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Sihir ve büyüler yaparak eşsiz bir şehir inşa ederek maceraya doyacağınız sürükleyici bir oyundur.

Çeşitli sihir ve büyülerden yararlanarak eşsiz bir şehir inşa edeceğiniz ve yeni iksirler keşfederek puan toplayacağınız Tales of Windspell, Android ve İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan sorunsuz bir şekilde erişeceğiniz ve ücretsiz olarak oynayacağınız benzersiz bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, tecrübeli sihirbazlardan ve büyücülerden yeni numaralar öğrenerek büyüleyici bir ada inşa etmek ve zorlu görevler üslenerek macera dolu bir serüvene atılmaktır.

Her şeyi dilediğiniz gibi yönetebilir ve binaları istediğiniz noktaya yerleştirebilirsiniz. Karmaşık iksir tarifleri hazırlayarak yeni objelerin kilidini açabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirisiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda şehrinize inşa edebileceğiniz birbirinden güzel onlarca bina ve şelale yer almaktadır. Ayrıca keşfedeceğiniz sayısız iksir ve maceraya doyacağınız yüzlerce görev bulunmaktadır. Strateji oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir kitle tarafından benimsenen Tales of Windspell ile sizde sihirli bir şehir inşa edebilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Tales of Windspell

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
82.3 MB DOSYA BOYUTU

Sihir ve büyüler yaparak eşsiz bir şehir inşa ederek maceraya doyacağınız sürükleyici bir oyundur.

Büyüleyici bir şehir inşa ederek macera dolu görevler üstleneceğiniz ve çeşitli iksirler hazırlayarak ilginç sihirler yapabileceğiniz Tales of Windspell, strateji oyunları kategorisinde yer alan ve 500 binden fazla oyun sever tarafından tercih edilen kaliteli bir yapımdır.

Canlı grafikleri ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şeyi, yeni büyü ve sihirler öğrenerek eşsiz bir şehir inşa etmek ve bir dizi görev üstlenerek macera dolu anlar geçirmektir. Yeni iksir tarifleri geliştirerek şehrinize farklı binalar ve yapılar yerleştirebilirsiniz.

Ayrıca eski sihirbazlardan ve büyücülerden yardım alarak bilmediğiniz birçok farklı sihri öğreneme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bağımlılık yapıcı özelliği ve farklı konusu ile keyifle oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda şehrinizi güzelleştirmek ve büyüleyici bir mekan tasarlamak için kullanabileceğiniz sayısız obje ve bina yer almaktadır.

Ayrıca birçok farklı iksir ve sihir bulunmaktadır. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz Tales of Windspell’i sizde ücretsiz olarak oynayabilir ve hayalinizdeki sihirli dünyayı keşfederek eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tales of Erin

    İlginç özelliklere sahip onlarca karakteri yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Grim Tales: Threads of Destiny

    Sır dolu cinayetleri inceleyebileceğiniz eşsiz bir dedektiflik oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Tales Rush

    Güçlü düşmanlara meydan okuyacağız.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Tales of Musou

    Gerçek zamanlı rol dünyasında savaşacağız.
  • Rise of Mages

    Fantastik savaşlara katılacağız.
  • Age of Civs

    Çok oyunculu savaşlara katılacağız.
  • Clash of Empire 2019

    Küresel savaşlara katılacağız.