Tank Arena Steel Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazlarınızda savaş keyfi yaşayacağınız Tank Arena Steel Battle'da, arkadaşlarınızla birlikte eşsiz tank savaşları yapabilirsiniz.

Ölümcül tanklarınızla beraber 3'e 3 tank savaşları yapabildiğiniz Tank Arena Steel Battle'da, takımızını seçin ve metal robotlarla mücadeleye hazır olun. Çeşitli modlarıyla oyunculara birçok seçenek sunan bu savaş oyunu, 1'e 1 ve 3'e 3 savaş arenası modu, 4'e 4 ve 5'e 5 PvP tank savaş modu gibi çokça seçenek bulunuyor. Bunların yanında hikaye modu ve karşılıklı mod gibi, farklı türdeki modlarda da savaş verebilirsiniz. 

2B simülasyon oyunu olan Tank Arena Steel Battle'da, takımınızı kurabilir ve arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Sadece savaşıp puanlar kazanmak değil, tank, silah, görünüm, top atışları gibi birçok özelleştirmeyi de uygulayabiliyorsunuz. 

Tank Arena Steel Battle İndir

Her savaştan sonra tankınızı geliştirin ve bir sonraki savaşa hazırlıklı olun. Karşınıza gelebilecek farklı seviyedeki tanklara karşı önleminizi alın ve tank yeteneklerinizi geliştirin. Mekaniksel anlamda geliştirmişken, bir de görünüm açısından iyi bir tasarıma sahip olabilirsiniz. Yeni görünümlerin kilidini açın ve tankınıza eşsiz renklendirmeleri ekleyin.

Aksiyon ve adrenalin dolu bu oyunda, üst sıralara tırmanın ve tankınızı bir numara yapın. Takım savaşlarına girerek arkadaşlarınızla oynama şansı yakalayın ve birlikte Xp kazanın. Siz de Tank Arena Steel Battle indirerek, eşsiz tank savaşlarını deneyimleyebilirsiniz. 

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • TankCraft 1: Arena

    Bireysel ya da takım olarak savaş!
  • Tank Battlegrounds

    Tanklı battle royale oyun
  • Tank Battle Heroes: World of Shooting

    Tank savaş oyununda zorlu görevler sizi bekliyor.
  • Battle Tanks: Legends of World War II

    2. Dünya Savaşı dönemi tanklarıyla savaşıyoruz.
  • Bumper Tank Battle

    Bumper Tank Battle Android cihazlar için eski atari oyunlarındaki tank savaşını mobile taşımak amacıyla çıkarılmış ücretsiz bir tank savaşı oyunudur.
  • Tank Battle: War of Iron Force

    Tank Battle: War of Iron Force (Tank Strike Battle: Warthunder), tüm Android cihazlarda oynanabilen tank savaşı oyunu.
  • Hills of Steel 2

    Dünyanın her yerinden oyuncularla online tank savaşı.