Tantitoni

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
7.3 MB DOSYA BOYUTU

Tantitoni uygulamasında, ihtiyacınız olan mutfak gereçlerini kolayca sipariş verebilirsiniz.

Tantitoni uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan mutfak gereçleri siparişlerinizi kolayca verebiliyorsunuz.

Yemek takımı, tencere, tava, çaydanlık, çay bardağı, termos, kek kalıpları, çatal, kaşık bıçak ve elektrikli ev aletleri gibi pek çok kategoride binlerce ürünü sizlere sunan Tantitoni, mobil cihazlarınızdan da alışveriş yapabilmenizi sağlıyor. İlgilendiğiniz kategorilerdeki ürünleri detaylıca inceleyebileceğiniz Tantitoni uygulamasında ürün fotoğraflarına göz atabilir, renk seçeneklerini değerlendirebilir ve ürün açıklamalarını okuyabilirsiniz.

Satın almak istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyerek anında sipariş verebileceğiniz Tantitoni uygulamasında, aradığınız özel bir ürün varsa arama bölümünden de kolayca bulabiliyorsunuz. Ürünleri satın almadan önce daha detaylı incelemek isterseniz de Mağazalarımız bölümüne göz atarak size en yakın mağazaları listeleyebilirsiniz. Oldukça sade ve kolay bir arayüz sunan Tantitoni uygulamasını ücretsiz olarak indirerek, mutfak gereçleri siparişlerinizi kolayca verebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Tantitoni

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
51.5 MB DOSYA BOYUTU

Tantitoni uygulamasında mutfağınızda kullanabileceğiniz binlerce çeşit ürüne ulaşabilirsiniz.

Tantitoni uygulamasıyla iOS işletim sistemli cihazlarınızdan mutfakta ihtiyaç duyabileceğiniz birçok ürünü sipariş edebiliyorsunuz.

Mutfağınızda kullanabileceğiniz ürünlerin binlerce çeşidini sizlere sunan Tantitoni uygulamasında, birçok kategoride binlerce ürün sizleri bekliyor. Tencere, tava, fincan seti, çay bardağı, çatal, kaşık, bıçak, çaydanlık, yemek takımları, termos ve elektrikli ev aletleri gibi kategorilerde hizmet veren uygulamada, hoşunuza gidecek birçok ürün bulabilirsiniz.

Ürünlerin detaylı açıklamaları, fotoğrafları ve renk seçeneklerini inceleyebileceğiniz Tantitoni uygulamasında, hoşunuza giden ürünleri anında sipariş edebilmeniz mümkün. Çeşitli kampanyalardan da faydalanarak ekonomik bir alışveriş deneyimi sunan uygulamada, ürünleri arama bölümünü kullanarak da bulabilirsiniz. Mağazalarımız bölümünde de size en yakın Tantitoni mağazalarını listeleyen uygulamada, ürünleri yerinde inceleyerek daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz. Eğer siz de mutfak eşyalarınızı akıllı cihazlarınızdan sipariş etmek istiyorsanız, Tantitoni uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Greyder

    Ayakkabı, çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri Greyder uygulamasından kolayca satın alabilirsiniz.
  • Tutyakala

    Tutyakala uygulaması ile mobil cihazlarınızdan hediyelik ürün siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • istegelsin

    istegelsin uygulamasıyla oturduğunuz yerden market alışverişlerinizi yapabiliyorsunuz.
  • Makro Market Sepeti

    Makro Market Sepeti ile marketlerde vakit kaybetmeden mobil cihazlarınız üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
  • Arzum Online Alışveriş

    Eviniz için ihtiyaç duyduğunuz elektrikli ev aletlerini Arzum Online Alışveriş uygulamasından satın alabilirsiniz.
  • Hediye Sepeti

    Hediye Sepeti uygulamasında, sevdiklerinizi özel günlerde mutlu edecek hediyeler satın alabilirsiniz.
  • Trendyol APK

    Trendyol, Türkiye'nin en çok indirilen alışveriş uygulaması. İndirim kodu, güvenilir satıcılar, express hizmeti Trendyol mobil uygulamasında.
  • YunusOnline

    YunusOnline uygulaması market alışverişlerinizi Android cihazlarınızdan yapabilmenizi sağlıyor.