Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.

Mobil oyun platformunda simülasyon oyunları arasında bulunan ve kazdıkça kazanacağınız Tap Tap Dig-Idle Clicker Game, sıra dışı bir madencilik oyunu olarak dikkat çekmektedir. 

Keyif veren, görüntü ve ses efektleri ile güçlendirilen, sürükleyici bir oyun özelliği taşımaktadır. Oyun içerisinde maden çalışmalarında faydalanabileceğiniz 12 farklı yardımcı ve onlarca alet bulunmaktadır. Bunların yardımı ile derin kazılar yaparak, altınlara ve elmaslara ulaşabilirsiniz. Ayrıca solucanları ezerek farklı fosiller kazanabilirsiniz. 

Farklı görevleri üstlenen birçok acemi yardımcı ile madencilik sektöründe ilerlemek için hünerlerinizi kullanmalısınız. Aşamalı olarak ilerleyeceğiniz bu oyunda, gezegenin derinliklerinde yeni madenler ve fosiller sizleri bekliyor. Kazı işçisi ile maden çalışmalarına devam ederek, sürekli olarak altın çıkartabilir ve başarılı bir maden işletmecisi olabilirsiniz. 

Android ve İOS sürüme sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak oyun severlere sunulan Tap Tap Dig-Idle Clicker Game, her geçen gün daha fazla oyuncu tarafından tercih edilmektedir. Sizler de maden işletmeciliği yaparak, altına ve elmasa doyacağınız bu oyun ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. 
 

Doğukan Çağlakpınar

Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.

Simülasyon kategorisinde yer alan ve madenciliğin tadını çıkartabileceğiniz Tap Tap Dig-Idle Clicker Game, Android ve İOS cihazlarda rahatlıkla oynanabilmektedir. Kazarak kazanacağınız ve kazanırken eğleneceğiniz benzersiz bir oyun olarak dikkat çekmektedir. 

Kaliteli grafik tasarımı ve etkileyici ses efektleri ile sürükleyici bir maden işletmeciliği oyunu sizleri bekliyor. Oyunda farklı özelliklere ve yeteneklere sahip 12 adet yardımcının yanı sıra, onlarca farklı kazı aleti yer almaktadır. Yeri olabildiğince derin kazarak, elmas ve altınlara kavuşabilirsiniz. Ayrıca ezdiğiniz solucanlar sayesinde birçok farklı fosile sahip olabilirsiniz. 

Henüz işlerinde acemi olan ve farklı özellikleri bulunan maden işçileriniz ile bu sektörde yeni maceralar sizleri bekliyor. Beceri ve yeteneklerinizi kullanarak maksimum seviyede maden çıkartabilirsiniz. Aşama aşama ilerleyeceğiniz bu oyunda sürekli olarak kazı yapmanız gereklidir. Yaptığınız kazıların sonunda fosile, elmasa ve altına yeterince doyacaksınız. 

Tamamen ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve zevkle oynayabileceğiniz Tap Tap Dig-Idle Clicker Game, maden işletmeciliği oyunları arasında öne çıkan bir oyun olmayı başarmıştır. Sizlerde bu oyun ile madencilik sektörüne adınızı yazdırabilirsiniz. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

    Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Idle Tap Zoo

    Hayvanat bahçesi kurmaya çalışacağız.
  • Tap Empire: Idle Clicker

    Milyarder tekeline girmek için işinize başlayın.
  • Tap Tap Timber

    En iyi oduncu olmaya çalışacağız.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • Farm and Click - Idle Hell Clicker

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.
  • gudetama tap

    Bölgesel yemekler hazırlayacağız.
  • Crafting Idle Clicker

    Onlarca farklı savaş malzemesi üretebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.