Tap the Blocks

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Farklı renklere sahip onlarca blok yığını arasından aynı olanlarını eşleştirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Farklı renklerdeki onlarca blok yığınını kontrol ederek uçurumdan aşağı düşmesini engellemek için mücadele edeceğiniz ve stratejik hamleler yaparak blokları kurtarabileceğiniz Tap the Blocks, yüz binlerce oyun severin vazgeçilmezi olan keyif verici bir oyundur.

Basit ve eğlenceli grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, sürekli olarak çoğalan blok yığınlarını eşleştirerek uçuruma sürüklenmelerini engellemektir. Aynı şekle ve renge sahip blokları eşleştirerek yığını azaltabilir ve zaman kazanabilirsiniz. Blokları uçuruma yaklaştırmamaya özen göstererek akıllı hamlelerle bulmacaları çözebilir ve seviye atlayarak daha zor bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zor onlarca farklı seviye ve üstlerinde farklı suretlerin yer aldığı birçok blok bulunmaktadır. Aynı surata ve renge sahip blokları bir araya getirerek kombolar yapabilir ve blokları azaltarak bulmacayı tamamlayabilirsiniz.

Bulmaca oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Tap the Blocks, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan keyif verici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Tap the Blocks

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
78.3 MB DOSYA BOYUTU

Farklı renklere sahip onlarca blok yığını arasından aynı olanlarını eşleştirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Üzerlerinde ilginç surat ifadelerinin yer aldığı onlarca farklı blok arasından uygun eşleştirmeleri yaparak bulmacaları çözebileceğiniz Tap the Blocks, geniş oyuncu kitlesiyle dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, aynı renge ve surat ifadesine sahip blokları eşleştirerek blok yığınını azaltmak ve bulmacayı tamamlayarak yeni bölümlerin kilidini açmaktır. Blokların sayısı sürekli olarak artmakta ve her geçen saniye uçuruma biraz daha yaklaşmaktadırlar. Bu nedenle hızlı karar vererek blokları uygun şekillerde birleştirmeli ve sayılarını azaltarak düşmelerini engellemelisiniz. Sürükleyici bulmacaları ve zihin geliştirici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda ilginç surat ifadelerine sahip onlarca blok ve git gide zorlaşan yüzlerce farklı seviye yer almaktadır. Aynı blokları eşleştirerek bulmacaları başarıyla çözebilir ve çeşitli ödüler kazanabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara hizmet veren Tap the Blocks, bulmaca oyunları arasında bulunan ücretsiz bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap the Monster

    Birbirinden farklı onlarca canavar ile mücadele edeceğiniz keyif verici bir oyundur.
  • Tap Tap Timber

    En iyi oduncu olmaya çalışacağız.
  • Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

    Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.
  • Tap Snake

    Akıllı cihazımızda yılan oyunu oynayacağız.
  • gudetama tap

    Bölgesel yemekler hazırlayacağız.
  • Idle Tap Zoo

    Hayvanat bahçesi kurmaya çalışacağız.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • MLB Tap Sports Baseball 2020

    Gerçekçi bir beyzbol deneyimi bizleri bekliyor olacak.