Tape it Up!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Tape it Up!, refleksleri test eden retro görselli Android oyunu.

Tape it Up!, reflekslerinizi sınamak, geliştirmek maksadıyla oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor. Görsel anlamda retro çizgileriyle daha çok eski nesil oyuncuların ilgisini çekmeyi başaran yapım oynanış tarafında her yaştan oyuncuyu kendisine bağlıyor.

İnternet gerektirmeyen başka bir deyişle çevrimdışı oynanabilen refleks odaklı Android oyununda tüm kutuları olabildiğince hızlı şekilde bantlamanız isteniyor. Oyunun esprili yönü bantlama işlemini sadece bantla yapmıyorsunuz. O anda elinizde olan her şeyi bant olarak kullanabiliyorsunuz.

Sağda solda çıkan kutuları hızlıca bantlayarak ilerlediğiniz oyunda basit kaydırma hareketlerini kullanıyorsunuz. Oynaması basit ve de keyifli… Unutmadan, seçilebilir 40’dan fazla karakter, 30 arka plan teması bulunmakta.

Erkan Calp

Tape it Up!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Tape it Up!, refleksleri sınayan retro görselli iPhone/iPad oyunu.

Tape it Up!, hızlı tempolu ilerleyen refleks oyunlarını sevenlerin oynarken keyif alacağını düşündüğüm mobil oyunlardan.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle küçük ekranlı iPhone’da da oynaması çok zevkli olan retro oyunda kutuları olabildiğince çabuk şekilde bantlamaya çalışıyoruz. Bant dışında objeler de kullanabildiğimiz oyun, internet bağlantısı gerektirmiyor.

Refleks gerektiren mobil oyunlardan hoşlanan, çıldırmadan zevkle oynayan her yaştan kişiye hitap eden Tape it Up!, öğrenmesi kolay oynaması daha doğrusu ilerlemesi ustalık gerektiren bağımlılık yapıcı bir iOS oyunu. Oyunda tek yaptığımız kutuları bantlamak. Ancak ufak bir sorunumuz var; Kutular bantlamakla bitmeyecek kadar çok sayıda. Ekranın sağ ve sol yanında sürekli olarak çıkıyorlar. Es geçme lüksümüz yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Give It Up!

    Give It Up!, beceri oyunları oynamaktan hoşlanan Android kullanıcılarının severek oynayabileceği yapımlar arasında yer alıyor.
  • Give It Up! 2

    Give It Up! 2 zorlu bir mobil platform oyunudur
  • Peck It Up

    Ağaçkakan olarak ne kadar yükseğe uçabilirsiniz?
  • Eat it Up

    Eğlenceli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Build it Up

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Armor Academy Shape It Up!

    Armor Academy Shape It Up! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Dinotrux: Trux It Up!

    Dinotrux: Trux It Up!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon ve macera oyunudur.
  • Light-It Up

    Çöp adamımız ile ilerlemeye çalışacağız.