Taravana

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Uzay istasyonunda farklı maceralara katılacağız.

Oyunculara modern ve sürükleyici bir savaş atmosferi sunan Taravana: Last Survivors and Heroes of Apocalypse yayınlanması ile oyuncuların ilgi odağı haline geldi.

Android platformu için Play Store, iOS platformu için ise App Store üzerinde oynaması ücretsiz olarak sunulan Taravana: Last Survivors and Heroes of Apocalypse macera oyunları arasında yer alıyor.

Oyuncuları birbirinden farklı maceralara çıkaracak olan yapım bu süreç içerisinde heyecanlı ve bol aksiyonlu savaşlara da ev sahipliği yapacak.

Uzay istasyonunun derinliklerin de birbirinden farklı görevleri başarmaya çalışacağımız oyun da dinamik içeriklerin yanı sıra çeşitli tehlikeler de oyuncuları bekleyen sürprizler arasında yer alacak.

İnternet bağlantısı olmadan oynanabilen yapım da Türkçe dil desteği yer almazken, yapım günümüzde 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Taravana

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
259.3 MB DOSYA BOYUTU

Uzay istasyonunda farklı maceralara katılacağız.

Macera oyunu olarak yayınlanan ve oynaması ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulan Taravana: Last Survivors and Heroes of Apocalypse uzay istasyonunda bizleri birbirinden farklı maceralara çıkaracak.

10 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam edilen yapım da oyuncular internet bağlantısı olmadan birbirinden farklı maceralara dahil olacak, farklı görevleri başarabilmek için mücadele edecekler.

Heyecanlı ve bol aksiyonlu bir atmosfere sahip olan oyun Türkçe dil desteğine sahip olmazken ülkemiz oyuncuları tarafından da ilgiyle oynanıyor.

Birçok karakter ile de tanışma fırsatı bulacağımız oyun da zengin bir içerik eşliğinde ilerleyecek, hem aksiyonlu hem de eğlenceli anlar yaşayacağız.

Yapım 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.