Taste Buds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Taste Buds, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Taste Buds, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden farklı oyun modlarına sahip olan Taste Buds'da zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Eğlenceli grafiklere sahip bir eşleştirme oyunu olan Taste Buds, çocukların severek oynayabileceğini düşündüğüm bir oyundur. Oyunda birbirinden zorlu bölümleri geçmeye çalışıyor ve meyveleri eşleştirmeye çalışıyorsunuz. 180'den fazla bölüme sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve tüm meyveleri toplamalısınız. Farklı karakterlerin de yer aldığı oyunda farklı bulmacaların kilitlerini açabiliyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. 

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz ve çocuklarınıza da oynatabileceğiniz harika bir eşleştirme oyunu olan Taste Buds, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Özel yeteneklerinizi de sergileyebileceğiniz oyunda yeni bölgeleri keşfediyor ve oyunu daha eğlenceli bir hale getirmeye çalışıyorsunuz. Renkli grafikleri ve kolay oynanışıyla Taste Buds'u sakın kaçırmayın.

Taste Buds oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Taste Buds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
257 MB DOSYA BOYUTU

Taste Buds, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Taste Buds, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme oyunudur. Oyunda renkli meyveleri eşleştirmeye çalışıyor ve zorlu bölümleri geçiyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkan Taste Buds, beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir oyundur. Oyunda renkli meyveleri eşleştirerek puanlar kazanıyor ve farklı bölümlerin kilitlerini açmaya çalışıyorsunuz. Zevkli bir atmosferde geçen oyunda tek yapmanız gereken meyveleri eşleştirmek ve bölümleri geçmek. Birbirinden zorlu 180'den fazla bölüme sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Çocuklarınızın da severek oynayacağını düşündüğüm oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Bağımlılık etkisi de bir hayli yüksek olan Taste Buds'i sakın kaçırmayın.

Farklı karakterlerin yer aldığı oyunda farklı bulmacaların kilitlerini açabiliyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Renkli grafikleri ve hoş animasyonlarıyla can sıkıntınızı geçirebileceğiniz bir oyundur. Harika bir eşleştirme oyunu olarak nitelendirebileceğim Taste Buds oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer çocuklarınıza oyun arıyorsanız Taste Buds oyununu tercih edebilirsiniz.

Taste Buds oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Galaxy Buds Plugin

    Samsung Galaxy Buds Kablosuz Kulaklık uygulaması
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu