TBF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.

TBF, Türkiye Basketbol Federasyonu resmi mobil uygulaması.

Tüm play-off ve milli takım maçlarının canlı skorlarını cebe taşıyan uygulamada Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi sitesinde yer alan son haberlerin yanı sıra TBF tarafından organize edilen tüm lig ve kupalar hakkında fikstürler, puan durumları, takım ve oyuncu istatistikleri ve çok daha fazlası Android telefonunuzda.

TBF mobil uygulaması ile Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi sitesi www.tbf.org.tr'da yer alan son haberleri cebinizden okuma, tüm play-off ve milli takımların maçlarının canlı skorlarını takip etme, milli takımların güncel kadro ve maç programlarına ulaşma şansına sahipsiniz. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi, TBL (Türkiye Basketbol Ligi), TB2L (Türkiye Basketbol İkinci Ligi), TKBL (Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi), KBBL (Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi), EBBL (Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi) ve BGL (Basketbol Gençler Ligi) maç eşleşmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürleri yer alıyor. Tuttuğunuz takımın, desteklediğiniz takımların güncel fikstür detaylarına da ulaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

TBF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
25.4 MB DOSYA BOYUTU

TBF (Türkiye Basketbol Federasyonu) resmi mobil uygulaması

TBF (Türkiye Basketbol Federasyonu) mobil uygulaması ile basketbol cebinizde.

TBF tarafından organize edilen tüm lig ve kupaların canlı skorları, puan durumları, maç programları, haberler, takım ve oyuncu istatistikleri, milli takımlarımızla ilgili tüm gelişmeler ve daha fazlası iPhone’unuzda.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi mobil uygulaması TBF’yi tüm basketbol severlere tavsiye ederim. TBF’nin resmi internet sitesi www.tbf.org.tr'da yer alan haberler, milli takımlar, ligler (Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi, TBL, TB2L, TKBL, KBBL, EBBL ve BGL), kupalar (Erkekler ve Kadınlar Cumhurbaşkanlığı, Erkekler ve Kadınlar Türkiye, Federasyon ve TKBL Federasyon Kupalar) hakkında her şey bu uygulamada. Milli takımlarımızın güncel kadroları, fikstürleri, maç skorlarına da ulaşabileceğiniz uygulamanın anlık maç anlatımı, skor paylaşımı, istatistikleri bir arada sunan Canlı Maç Merkezi sayfası mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NBA: Canlı Maç ve Skorlar

    NBA: Canlı Maç ve Skorlar Android (İndir): NBA basketbol maçlarını takip etmek için en iyi uygulama. Resmi NBA uygulamasını indirin, hiçbir şeyi kaçırmayın.
  • NTV Spor

    NTV Spor uygulaması ile futbol, voleybol, basketbol, tenis ve motor sporlarını telefon ve tabletinizden takip edebilirsiniz.
  • GollerCepte 1907

    GollerCepte 1907 uygulaması ile Fenerbahçe futbol, basketbol ve voleybol takımlarının maçlarını takip edebilir, spor haberlerini okuyabilirsiniz.
  • Dunk Shot

    Atış kaçırma lüksünüz yok.
  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Squatgirl - Doris Hofer

    Squatgirl - Doris Hofer'in resmi mobil uygulaması
  • Plank Workout

    Plank Workout: Plank egzersizleri ile 30 günde kilo verecek, yağları yakacak, kaslarınızı güçlendireceksiniz.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.