Tegre - Infinite Circle Loop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz deneyim yaşayabileceğiniz bir beceri oyunu

Tegre - Infinite Circle Loop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu seviyeleri ve aşamalarıyla karşımıza çıkan oyunda beyninizi sınırlarına kadar zorluyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Tegre, beyninizin sağ ve sol loblarını aynı anda çalıştırma gereksinimi duyabileceğiniz türden bir oyundur. Son derece zorlu bölümleriyle karşımıza çıkan oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Ekrana dokunarak engellerden sıyrıldığınız oyunda yüksek skorlar yaparak da arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Eğer bu tarz bir mobil beceri oyunu arayışınız varsa Tegre - Infinite Circle Loop sizleri bekliyor. Bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çeken Tegre'yi bir hayli sevebileceğinizi de söyleyebilirim.

Tegre - Infinite Circle Loop oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tegre - Infinite Circle Loop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
188 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu bölümlere sahip olan bir beceri oyunu

Tegre - Infinite Circle Loop, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve bağımlılık yapıcı bir mobil beceri oyunudur. Birbirinden zorlu seviyeleri tamamlanız gereken oyunda beyninizi sınırlarına kadar zorluyorsunuz.

Beyninizi sınırlarına kadar zorlayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşıımza çıkan Tegre - Infinite Circle Loop, engellerden kaçarak ilerlediğiniz bir oyundur. Son derece zorlu bir atmosfere sahip olan oyunda ekrana dokunarak karakterinizi ilerletiyorsunuz. Beyninizin sağ ve sol lobunu aynı anda kullanmanız gereken oyunda yüksek skorlar yaparak arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Eğer bu tarz bir mobil beceri oyunu arayışınız varsa Tegre - Infinite Circle Loop sizleri bekliyor. Bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çeken Tegre'yi bir hayli sevebileceğinizi de söyleyebilirim.

Tegre - Infinite Circle Loop oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beat Balls: The magic loop

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Hell's Circle

    Harika vakit sunan bir beceri oyunu
  • Avoid The Circle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • Circle Bouncer

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu