TENKYU

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
268 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Voodoo'nun yeni oyununda top yuvarlıyoruz.

TENKYU arcade bulmaca oyununu iddialı görseller sunmamasına karşın bağımlılık yapan mobil oyunlar arasına alabiliriz. Voodoo’nun iOS’tan sonra Android platformuna çıkardığı top yuvarlama oyununda tilt kontrol sistemini kullanıyorsunuz. Manevra kabiliyetinizin yanı sıra odaklanma gücünüzü ve sabrınızı da göstermeniz gereken oyunda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Sadece tilt kontrol sistemiyle oynanış sunduğundan telefonda çok daha kolay, keyifli oynanış sunan TENKYU, bölümlerden oluşuyor. Kolaydan zora doğru ilerleyen bölümlerde gri topu deliğe sokmak için çaba sarf ediyorsunuz. Başlangıçta topla delik arasında fazla bir mesafe yok, platform düz ve engel içermiyor. İlerledikçe topla delik arasındaki mesafe artıyor, platform labirente dönüşüyor. Engellere çarpmadan, aşağı düşmeden deliğe girmek zorlaşıyor. Aynı bölümü birkaç defa oynamaya başlıyorsunuz.

Erkan Calp

TENKYU

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
196 TOPLAM İNDİRME
133.8 MB DOSYA BOYUTU

Top yuvarlama oyunları arasında en zoru

TENKYU, Voodoo’nun olmasıyla App Store’da öne çıkan top oyunu. Top yuvarlama oyunları arasından tilt kontrol sistemiyle oynanış sunmasıyla ayrılan arcade - bulmaca oyunu, tam vakit öldürmelik. Durakta, otobüste, metroda, misafirlikte, arkadaşınızı beklerken iPhone’unuzda açıp oynayabileceğiniz, dilediğiniz zaman yarıda bırakıp kaldığınız yerden başlayabileceğiniz süper eğlenceli bir top yuvarlama oyunu.

Minimalist stil, gözü yormayan hoş görseller sunan arcade oyunda reflekslerden ziyade dikkat ve sabır test ediliyor. Bölüm bölüm ilerleyen oyunda amaç; gri topu deliğe sokmak. Üzerinde yuvarlandığınız platform sürekli değişiyor. Cihazı biraz fazla eğerseniz düşüyorsunuz ve ikinci bir şans verilmiyor. Her bölümde platformun sonuna ne kadar yaklaştığınızı üstteki bardan anlıyorsunuz. İlerledikçe daha karmaşık yapıda platformlardan yuvarlanıyorsunuz ve engeller karşınıza çıkmaya başlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.
  • DueLito

    Reflekslerinizi gösterme zamanı
  • Mr Gun

    Öldür ya da öl!
  • Human Evolution

    Evrim simülasyon oyunu