Tennis Mania Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi tenis maçları yaparak güçlü rakiplerle karşılaşacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde farklı platformlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz Tennis Mania Mobile, profesyonel bir tenisçi olmak için zorlu bir süreçten geçeceğiniz ve güçlü rakiplerle karşılaşarak nefes kesen maçlara çıkacağınız eğlenceli bir oyundur.

Gerçekçi grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı özelliklere sahip tenis sporcuları arasından dilediğinizi seçerek kendinize en iyi antrenman koçlarını tutmak ve profesyonel bir tenisçi olmak için aralıksız çalışmaktır. Maçları kazanarak seviye atlayabilir ve yeni karakterlerin kilidini açabilirsiniz. Ekipmanlarınızı yükselterek maçlarda daha etkili bir performans sergileyebilir ve rakiplerinize zor anlar yaşatabilirsiniz. Oyunu online olarak da oynayabilir ve çevrimiçi turnuvalara katılabilirsiniz.

Oyunda kum ve çim gibi çeşitli tabanlardan oluşan farklı sahalar bulunmaktadır. Dilediğiniz sahayı seçerek müsabakayı başlatabilir ve hassas kontrollerden yararlanarak topu istediğiniz bölgelere gönderebilirsiniz. Spor oyunları arasında yer alan ve binlerce tenis tutkunu tarafından tercih edilen Tennis Mania Mobile ile sizde eğlenceli anlar geçirebilir ve hünerlerinizi sergileyebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Tennis Mania Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
107.5 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi tenis maçları yaparak güçlü rakiplerle karşılaşacağınız eşsiz bir oyundur.

Profesyonel bir tenisçi olmak için zorlu maçlara çıkarak güçlü rakiplerle karşılaşacağınız ve çeşitli turnuvalarda yarışarak onlarca kupa kazanacağınız Tennis Mania Mobile, spor oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, onlarca karakter arasından dilediğinizi seçerek nefes kesen tenis maçlarına katılmak ve kendinizi geliştirerek profesyonellik yolunda emin adımlarla ilerlemektir. Maçlardan galip gelerek puan toplayabilir ve seviye atlayarak farklı karakterlerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca raketlerinizi ve diğer ekipmanlarınızı yükselterek daha etkili bir performans sergileyebilirsiniz. Dilerseniz online olarak da oynayabilir ve dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyunculara karşı mücadele edebilirsiniz.

Kum ve çim gibi farklı malzemelerden oluşan sahalardan istediğinizi  seçebilir ve hassas kontrollerden yararlanarak topu ayarladığınız bölgeye gönderebilirsiniz. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Tennis Mania Mobile ile sizde heyecan verici tenis maçlarına çıkabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Biathlon Mania

    Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.
  • Tennis Clash

    Gerçekçi tenis maçları yaparak profesyonel bir sporcu olabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Tennis Manager 2020

    Dünya çapında tenis turnuvalarına katılacağınız gerçekçi bir menajerlik oyunudur.
  • Tennis Slam: Global Duel Arena

    Mobil cihazımızda tenis oynayacağız.
  • Tennis Arena

    Tennis Arena ile mobil cihazınızda tenis maçları yapabileceksiniz.
  • Tennis Stars

    Mobil cihazımız da gerçekçi tenis maçları yapacağız.
  • Supermarket Mania

    Süpermarket işleteceğiz.
  • Cake Match 3 Mania

    Aynı kekleri yok etmeye çalışacağız.