Teslagrad

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME

Elektromanyetik güçlerin kilit rol oynadığı bulmaca macera oyunu

Teslagrad, PC ve konsollarda 1 milyonun üzerinde satan, Playdigious’ın mobil platforma uyarladığı iki boyutlu bulmaca platform oyunu. Özel güçlerinizi açığa çıkartarak çözebileceğiniz bulmacalarla dolu sürükleyici bir mobil oyun. Aksiyon bulmaca platform macera türünü harmanlayan, hikayesi ve el yapımı grafikleriyle fark yaratan bir yapım karşımızda.

Rain Games tarafından geliştirilen senelerin bulmaca-platform türünde oyunu Teslagrad, mobilde de karşımıza çıkıyor. Popüler PC oyunlarını günümüz mobil cihazlarında oynanabilir hale getiren, dönemin efsane oyunlarını yeni nesil grafiklerle sunan Playdigious tarafından geliştirilen oyunda manyetizmanın ve diğer elektromanyetik güçlerinizi kullanarak ilerlemeye çalışıyorsunuz. Tesla Kulesi adı verilen uzun süre önce terkedilmiş bir yerde, gizli sırları keşfetmek için bulunuyorsunuz.

Hikayenin metinlerle değil, görsellerle anlatıldığı 2D platform oyunu, Android tarafında Nvidia Shield ve Android TV desteği de sunuyor. Dilerseniz Bluetooth kontrolcüyle de oynayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Teslagrad

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
733.4 MB DOSYA BOYUTU

Elektromanyetik güçlerin açığa çıktığı bulmaca platform oyunu

Teslagrad, Rain Games’in PC platformunda 2 milyona yakın satan, Playdigious tarafından mobil platforma taşınan bulmaca platform oyunu. Karakterin özel yeteneklerini kullanarak bulmacaları çözmeye dayalı platform oyunlarını sevenlere tavsiye ederim. El yapımı grafikleri şahane, bulmacaların zorluk düzeyi mükemmel ayarlanmış, bölüm sayısı da tatmin edici.

PC ve oyun konsollarında oynanabilir senelerin 2D aksiyon bulmaca platform oyunu Teslagrad, Playdigious tarafından mobile taşınıyor. Mobil platforma aktarılırken grafikler elbette elden geçirilmiş ancak orijinal hikayeye dokunulmamış. PC veya konsol sürümünü oynamayanlar için; Manyetizmanın ve diğer elektromanyetik güçlerin oyun boyunca ilerlemek ve gizli sırları çözmek için kilit rol oynadığı, yer yer temponun yükseldiği bir platform oyunu. Tesla Kulesi’nde sıkışıp kalan bir çocuğun yerine geçiyorsunuz. Göreviniz; uzun bir süredir hayat belirtilerinin olmadığı, sürüklenerek geldiğiniz Tesla Kulesi’nin gizemini çözmek. Yani; macera bir tipi oynuyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Suzy Cube

    Kaleden kaçırılan hazineleri geri almak kolay olmayacak!
  • MIRIAM : The Escape

    Limbo benzeri bulmaca - platform oyunu
  • Swift Knight

    Ejderhayı atlatıp prensesi kurtarın.
  • Prince of Persia : Escape

    Efsane platform oyunu mobilde!
  • Destiny of Khando

    Destiny of Khando Android Oyunu: Aksiyon platform türünde retro mobil oyun
  • Glue Knight

    Glue Knight, reflekslerinizi ve sabrınızı zorlayacak harika bir 2 boyutlu ilerlemeli platform oyunu. Oyunun geniş haritasında bölümleri geçmeye çalışırken aynı zamanda düşmanlarınıza ve tuzaklara dikkat etmelisiniz.
  • GRAVL

    Uzayda yolunu kaybeden ve yakıtı tükenen Astronot Phil, geri dönüş yolu için yardımınızı bekliyor. GRAVL, sürükleyici ve orjinal bir platform oyunu.
  • Lep's World 3 APK

    Lep's World 3 APK Android platformunda old school oynanışı ile modern oynanışı birleştiren klasik platform oyunu olarak yerini alıyor.