Tetrid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Tetrid, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz tetris benzeri bulmaca oyunu.

Tetrid, bir dönemin efsane; hala da unutulmayan gameboy oyunu tetrisin mobil platforma uyarlanmış yeni sürümü. Nostalji yaşamak adına Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bulmaca oyununda üç boyutlu platform üzerine blokları yerleştirmek için uğraş veriyorsunuz.

Yeni neslin bilmediği oyunlardan tetrisi mobile taşıyan sayısız yapımdan biri Tetrid. Zaten adından da anlamışsınızdır. Klasik tetrisin oynanışını sunuyor; Farklı yapıda blokları dizmek için uğraş veriyorsunuz. Farklı olarak blokları dizerek kurduğunuz platformu döndürme şansına sahipsiniz.

Oyunda sonraki seviyeye geçmek için sarı blokları temizlemeniz gerekiyor. Sol veya sağa sürükleme yaparak platformu döndürüyor, dokunarak blokların daha hızlı inmesini sağlıyorsunuz. Bombalar da beklenmedik anda çıkarak platformun yapısını bozan blokları temizlemek için tek dokunuş ötenizde.

Erkan Calp

Tetrid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Tetrid, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen tetris oyunu.

Tetrid, popüler gameboy oyunu tetrisin yeni nesil cihazlara uyarlanmış sürümü. Tetris oyununa özlem duyuyorsanız iPhone/iPad’inize ücretsiz indirip nostalji yaşayabilirsiniz. Elbette grafiksel olarak klasiğin yanından yaklaşmıyor ancak oynanış tarafında orijinali kadar eğlenceli.

Tetrid’i klasik, bildiğimiz tetristen ayıran en önemli fark; üç boyutlu olması. Farklı formda renkli blokları döndürlebilir yapıda platform üzerine yerleştirmeye çalışıyorsunuz. Blokların oturduğu platformı sürükleme hareketiyle sağa veya sola döndürerek blokları kusursuzca üst üste diziyorsunuz. Sarı blokları temizlemeyi başarırsanız sonraki seviyeye atlıyorsunuz. Olmadık zamanda çıkarak tüm uğraşlarınızı bitiren sürpriz blokları temizlemek için de bombaları kullanıyorsunuz. Bunun dışında dokunarak blokların daha hızlı inmesini sağlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada