The Birdcage

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Kafesin bulmacasını çözün ve kuşları serbest bırakın.

The Birdcage'in hikayesi genç oğlunu kafesten kaçış sırasında kaybeden kalbi kırık bir kuşun başından geçiyor. Oğlunun en çok sevdiği şeyleri yani krallıklarını doldura renkli kuşları kilitlediler. Ancak siz bulmacayı çözmeli kuşları ve rüzgarı bir kez daha serbest bırakmalısınız.

Sezgisel dokunmatik kontroller, mekanik bulmacalar ve kutunun dışında düşünmek için kendinizi hazırlayın. Bu puzzle oyunu bitirmek için, sahip olduğunuz tüm kaçış becerilerini kullanmanız gerekecek. Ayrıca daha önceden hiç görmediğiniz kaçış tekniklerine sahip olan oyunda dikkatli olun.

Gördüğünüz en akıllı bulmacaları ve bilmeceleri çözün. Başlaması kolay bırakması imkansız olan bu gerçek hikayede otantik atmosferi hissetmek için bulmacanın hissini yaşayın. 21 altın kafesin arkasındaki gizemi çöz ve kuşların içeride kalmasıyla ilgili hikayeyi anlat.

Ömer Dursun

The Birdcage

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Kuş kafesinin bulmacasını çözün ve serbest bırakın.

The Birdcage'in hikayesi, yavrusunu kafesten kaçış sırasında kaybeden kalbi kırık bir kuşun kurtarmasını ele alıyor. Bir takım kimse yavru ile birlikte krallıkları oluşturan renkli kuşları kilitlediler. Ancak siz bulmacayı çözmeli kuşları ve rüzgarı bir kez daha serbest bırakmalısınız.

Birbirini takip eden dokunmatik kontroller, matematiksel bulmacalar ve kutunun dışına çıkabilmeyi düşünmek için kendinizi hazırlayın. Gördüğünüz en akıllı bulmacaları ve bilmeceleri çözün. Başlaması kolay bırakması imkansız olan bu gerçek hikayede otantik atmosferi hissetmek için bulmacanın hissini yaşayın.

21 altın kafesin arkasındaki gizemi çöz ve kuşların içeride kalmasıyla ilgili hikayeyi anlat. Bu bulmacayı bitirmek için, sahip olduğunuz kaçış becerilerini kullanmanız gerekecek ve aynı zamanda daha önceden hiç görmediğiniz kaçış tekniklerine sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve farklı açılardan bakmalısınız.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Birdcage 2

    Benzersiz bulmacalar çözeceğiz.
  • Decipher: The Brain Game

    Uzay halkalarını sıralamanız gereken bir bulmaca oyunu.
  • Calculator: The Game

    Hesap makinesi oyunu ile işlem becerinizi geliştirin
  • Roterra - Flip the Fairytale

    Prensesin kaybolduğu ormandan çıkmasına yardım et.
  • Find the Differences

    Find the Differences oyununda, 500 farklı bölümde sunulan resimler arasındaki farklılıkları bulmaya çalışabilirsiniz.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • The Legacy 1 APK

    The Legacy 1 APK ile birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışacaksınız.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!