The cat's meow town

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden sevimli onlarca kediyi besleyerek ihtiyaçlarını gidereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Birbirinden sevimli onlarca kediyi besleyerek her türlü ihtiyacını giderebileceğiniz ve kedileriniz için özel mekanlar tasarlayabileceğiniz The cat's meow town, mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan eğlenceli bir oyundur.

Stres giderici özelliği ve keyif verici görevleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, kedilerinizin günlük beslenme ve temizlik ihtiyaçlarını gidererek gelişmelerini sağlamak ve yeni kedilerin kilidini açmak için puan toplamaktır.

Kedilerinize günlük 3 öğün yemek vermeli ve kirlendiklerinde banyo yaptırmalısınız. Canları sıkıldığı zaman onları gezdirmeli ve odalarına yeni eşyalar alarak kendilerini özel hissetmelerini sağlamalısınız. Kedileriniz ara sıra sizinle konuşabilir ve küçük notlar bırakabilir.

Onların memnun olması için her türlü ayrıntıyı düşünmeli ve hasta olduklarında onlara ilaç vererek bir an önce iyileştirmelisiniz.

Android ve İOS sürümleri sayesinde iki farklı mecradan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz The cat's meow town, yüz binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen stres giderici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

The cat's meow town

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
398.9 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden sevimli onlarca kediyi besleyerek ihtiyaçlarını gidereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz The cat's meow town, sevimli kedileri besleyerek günlük görevler üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve stres giderici özelliği ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, kedilerin günlük ihtiyaçlarını gidermek ve onları mutlu etmek için ekstra görevler üstlenmektir.

Kedilerinize günde 3 defa yiyecek vermeli ve banyo zamanı geldiğinde onları yıkamalısınız. Her kedi farklı yiyeceklerden ve aktivitelerden hoşlanmaktadır. Bu nedenle kedilerin her biriyle özel olarak ilgilenmeli ve kendilerini özel hissetmeleri için çaba göstermelisiniz.

Kedilerinizin odalarını güzelleştirmek için çeşitli eşyalar ve objeler satın alabilirsiniz. Bu sayede kendilerini güvende hissetmelerini sağlayabilir ve tarzlarını yansıtan eşsiz mekanlar tasarlayabilirsiniz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu topluluğu tarafından benimsenen The cat's meow town, sevimli kedilerle birlikte eğleneli anlar geçireceğiniz ve günlük stresinizi atabileceğiniz sürükleyici bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • Coco Town

    Kendi kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Idle Medieval Town

    Idle temalı bir kasaba inşa etmeye çalışacağız.
  • Trade Town

    Kendi kasabanızı kurarak farklı ticaret alanları inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Meow! - AR Cat

    Sevimli kedicik ilgi bekliyor.
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Tasty Town

    Siparişler yapacağız.