The Cube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir arcade oyunu

The Cube, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda büyük küpü parçalayarak ortadaki hazineye ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Zevkli bir arcade oyunu olarak karşımıza çıkan The Cube, büyük küpleri parçalayarak ortadaki sandığa ulaşmaya çalıştığınız bir oyundur. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda elinizi çabuk tutmalı ve tüm küpleri en kısa sürede parçalamalısınız. Farklı ekipmanların kilitlerini açarak farklı yöntemleri de kullanabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli ilerlemeniz gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim The Cube, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Tek parmağınızla oynayabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Minimalist grafikleri, sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle The Cube sizleri bekliyor.

The Cube oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirisiniz.

Murat İşçi

The Cube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
126 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu

The Cube, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda keyifli anlar yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olan The Cube, küpleri parçalayarak puanlar kazandığınız ve ortadaki sandığa ulaşarak büyük ödüllerin sahibi olduğunuz bir oyundur. Oyunda küpleri en kısa sürede parçalamalı ve puanlar kazanmalısınız. Birbirinden farklı ekipmanların kilitlerini açarak farklı yöntemleri de kullanabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Son derece basit kontrollere sahip olan oyunda tek parmağınızı kullanmanız yeterli oluyor. Sürükleyici bir atmosfere sahip olan oyunda elinizi çabuk tutmalı ve en kısa sürede tüm küpleri parçalamalısınız. Bir takım ödüllerin de sahibi olabileceğiniz The Cube oyununu sakın kaçırmayın. Eğer bu tarz bir mobil oyun arayışınız varsa The Cube sizleri bekliyor.

The Cube oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirisiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Leap

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Touch The Wall

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Pop The Ice

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Pump the Blob!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Avoid The Circle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • Bang The Blocks

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Burger – The Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Hit the Light

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu