The Dark Book

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Mistik olayların gerçekleştiği keyifli bir RPG deneyimi

The Dark Book, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Korku dolu sahneleriyle karşımıza çıkan oyunda düşmanları yok etmeniz gerekiyor.

Keyifli anlar yaşayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu olan The Dark Book, karanlık zindanlarda ve mağaralarda ilerleme çalıştığınız bir oyundur. Oyunda yolunuza çıkan düşmanları ve yaratıkları yok ediyor ve bölgeleri temizlemeye çalışıyorsunuz. Birbirinden güçlü yaratıklar ve canavarlarla dolu mekanlarda mücadele verdiğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Karakterinizi farklı silahlar ve zırhlarla donatabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Keşfedilmeyi bekleyen onlarca mekanın da bulunduğu oyunda tüm canavarları alt etmelisiniz. Saatlerce oynayabileceğiniz oyunda harika vakit geçirebiliyorsunuz. Eğer karanlık ve gizemli oyunları seviyorsanız The Dark Book tam size göre diyebilirim. Farklı özel güçler de kullanabileceğiniz bir oyun olan The Dark Book, sizleri bekliyor.

The Dark Book oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

The Dark Book

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
291 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli anlar yaşayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu

The Dark Book, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz, mistik atmosferde mücadele ettiğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Birbirinden güçlü ve korkunç yaratıklarla mücadele ettiğiniz bir mobil oyun olan The Dark Book, karanlık zindanlarda yaratık avlamaya çalıştığınız bir oyundur. Oyunda yolunuza çıkan yaratıkları ve canavarları alt ediyor, tüm bölgeleri temizlemeye çalışıyorsunuz. Keyifli anlar yaşayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalı ve tüm tehditleri ortadan kaldırmalısınız. Kontrol ettiğiniz karakteri farklı silahlarla ve zırhlarla da donatabileceğiniz oyunda kolay kontroller bulunuyor. Kaliteli görselleri ve 3 boyutlu atmosferiyle mutlaka denemeniz gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız The Dark Book mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Farklı özel güçler de kullanabileceğiniz bir oyun olan The Dark Book, sizleri bekliyor.

The Dark Book oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dark Sword 2

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Heroes Guardian - Dark Genesis

    Yeraltı dünyasının karanlık lordunu sadece sen durdurabilirsin!
  • Lionheart: Dark Moon

    Karanlığı yok edin.
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • Dawn Break: The Flaming Emperor

    Ünlü YouTuber'ların incelediği, büyük Japon ses sanatçılarının seslendirdiği aksiyon RPG oyunu
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • G.O.H - The God of Highschool

    Harika bir mobil aksiyon oyunu