The Emerald Maiden: Symphony of Dreams

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Kayıp nesneleri bularak gizemli bir dünyada macera dolu anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan The Emerald Maiden: Symphony of Dreams, gizemli yerlerde kayıp nesneleri bulmak için macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, sırlarla dolu bir su altı kompleksinde gizli nesneleri bularak seviye atlamaktır. Kayıp eşyaları ararken işinize yarayacak ipuçlarına, eşleştirme oyunları oynayarak ulaşabilirsiniz. Yeni bölgeler keşfederek gizli nesneleri bulabilir ve sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Gizemli bir dünyada macera dolu anlar sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde ilginç yerlere saklanmış onlarca gizli nesne bulunmaktadır. Gizli nesneleri bulmak için toplamda 20 farklı minik oyun yer almaktadır. Bu oyunları oynayarak bulmacayı çözerken önemli ipuçlarına ulaşabilir ve kayıp nesneleri bulabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde indirebileceğiniz ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz The Emerald Maiden: Symphony of Dreams, binlerce oyuncu tarafında keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

The Emerald Maiden: Symphony of Dreams

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
836.5 MB DOSYA BOYUTU

Kayıp nesneleri bularak gizemli bir dünyada macera dolu anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan da kolaylıkla indirebileceğiniz ve hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz The Emerald Maiden: Symphony of Dreams, sırlarla dolu bir dünyada kayıp nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile güçlendirilmiş bu oyunda yapmanız gereken, su altına kurulmuş gizemli bir dünyada macera dolu bir serüvene atılmak ve gizli nesneleri bularak bulmacaları çözmektir. Kayıp eşyaları ararken çeşitli oyunlar oynayarak ipuçları toplayabilir ve doğru iz üstünde ilerleyerek gizli nesnelere ulaşabilirsiniz. Eşyaların yerini buldukça seviye atlayabilir ve yeni bölgeler keşfedebilirsiniz.

Oyun içerisinde bulunması güç yerlere saklanmış toplam 25 farklı nesne yer almaktadır. Gizli eşyaları ararken oynayabileceğiniz onlarca minik oyun bulunmaktadır. Bu oyunlar sayesinde ipuçları kazanabilir ve kayıp nesnelerin yerini tespit edebilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde kendisine yer bulan ve eşsiz tasarımı ile oyunculara farklı bir deneyim sunan The Emerald Maiden: Symphony of Dreams, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Iron Maiden: Legacy of the Beast

    Iron Maiden: Legacy of the Beast, heavy metal grubu Iron Maiden'ın Android cihazlarda oynanabilir resmi oyunu.
  • Symphony of the Origin

    Android cihazları için çıkmış en başarılı JRPG örneklerinden biri olan Symphony of the Origin size Playstation oyunlarını hatırlatacak.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Hidden Expedition: The Fountain of Youth

    Arkeoloji müzesinden kaybolan eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.