The Glorious Resolve Journey To Peace

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Aksiyon dolu zorlu savaşlar yapabileceğiniz The Glorious Resolve: Journey To Peace, mobil alanda aksiyon kategorisinde yer alan eşsiz bir savaş oyunudur. 

Militanlar ve dış kuvvetlerin yardımıyla Pakistan topraklarını genişleteceğiniz bu oyunda, teröre karşı mücadele vererek zafere ulaşabilirsiniz. Ordu birlikleri, hava kuvvetleri, komandolar ve deniz kuvvetleri ile birlikte teröristleri yok etmelisiniz. Gerçekçi grafik tasarımı ve etkileyici sahneleri ile sıkılmadan oynayabilirsiniz. 

Terörle mücadele eden askeri birlikler arasında yer alarak, zorlu görevler üstlenmenin zamanı geldi. Savaş sırasında av tüfeği, makineli tüfekler, keskin nişancı tüfekleri, roket atarlar, bazukalar, füzeler ve çeşitli tabancaları kullanabilirsiniz. Ayrıca el bombası ve sis bombası gibi yardımcı savaş aletlerini de kullanmanız mümkün. Seviye atlayarak birçok farklı bölümün ve savaş malzemesinin kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS sürüme sahip tüm cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz The Glorious Resolve: Journey To Peace, tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Aksiyon oyunları arasında yer alan ve gerçekçi savaş sahnelerinden oluşan bu oyun ile sizlerde heyecan verici bir savaş deneyimi yaşayabilirsiniz. 
 

Doğukan Çağlakpınar

The Glorious Resolve Journey To Peace

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

The Glorious Resolve Journey To Peace, iOS için geliştirilen bir aksiyon oyunudur.

Gerçekçi savaşlar yapabileceğiniz ve aksiyona doyabileceğiniz The Glorious Resolve: Journey To Peace, Android ve İOS platformda rahatlıkla oynayabileceğiniz sıra dışı bir savaş oyunu olarak bilinmektedir. Etkileyici grafik tasarımı ve gerçekçi sahneleri ile bıkmadan oynayabileceğiniz, sürükleyici bir oyun profiline sahiptir.

Teröristlere karşı mücadele ederek, aksiyon dolu birçok savaşa tanıklık edeceğiniz bu oyun ile zafere ulaşmak için zorlu görevler sizleri bekliyor. Komandolar, hava kuvvetleri, deniz kuvvetleri ve ordu birlikleri ile düşmanları yok etmelisiniz. 

Düşman ordularına karşı sizde orduda yerinizi alarak, bu savaşta üzerinize düşeni yapmalısınız. Oyun içerisinde yer alan makineli tüfek, av tüfeği, roket atar, bazuka, füze, keskin nişancı tüfekleri ve daha birçok farklı silah arasından istediğinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca gaz bombası ve el bombası gibi yardımcı savaş mühimmatları ile düşmana zarar verebilirsiniz. Farklı bölümlerin ve mühimmatların kilidini açmak için savaşlardan galip gelmelisiniz. 

Binlerce oyun severin beğenisini kazanan The Glorious Resolve: Journey To Peace, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eşsiz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekmektedir. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fancy Blast: Cozy Journey to Magic Fairy Tales

    Farklı şekillerden oluşan eşleştirme bloklarının yer aldığı eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • War and Peace: Civil War

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • June’s Journey

    Bulmacaları çözeceğiz.
  • Glorious Eleven

    Takımımızı şampiyon yapmaya çalışacağız.
  • Dream On A Journey

    Engellerle dolu parkurlarda yarışarak maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Frost Journey

    Zorlu eşleştirmeler yaparak macera dolu bir yolculuğa çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Bridge to Another World: The Others

    İlginç yaratıkların yer aldığı bir ormanda dolaşarak gizli nesneleri araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • The Outlived

    Zombilerle savaşacağız.