The Great War: Total Conflict

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Gerçek zamanlı mücadelelerin yer aldığı nefes kesen bir strateji oyunu

The Great War: Total Conflict, oynarken nefesinizi tutacağınız bir savaş ve strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Modern çağda geçen harika bir savaş oyunu olan The Great War: Total Conflict, büyük birlikler kurarak rakiplerinize saldırdığınız bir taktik tabanlı oyundur. Gelişmiş grafiklere ve özelliklere sahip olan oyunda savaş alanında nefes kesen mücadeleler veriyorsunuz. Dikkatli olmanızı gerektiren oyunda diğer imparatorlukları fethetmelisiniz. Basit dokunmatik kontrollerle askerlerinizi yönetebileceğiniz oyunda farklı türde askeri birlikleri kontrol edebiliyorsunuz. Günlük ve haftalık görevlerin de üstesinden gelmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Daima güçlü ve dikkatli olmanız gereken oyunda heyecanlı dakikalar geçirebiliyorsunuz. Eğer bu tarz aksiyonu yüksek oyun arayışındaysanız The Great War: Total Conflict tam size göre diyebilirim.

The Great War: Total Conflict oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

The Great War: Total Conflict

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

Nefes kesen mücadelelere sahne olan bir mobil oyun

The Great War: Total Conflict, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunu olarak ön plana çıkıyor. Heyecan verici sahnelerin yer aldığı oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz enfes bir mobil oyun olarak önerebileceğim The Great War: Total Conflict, büyük birlikler kurarak diğer oyuncularla mücadele ettiğiniz bir oyundur. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda büyük birlikleri kontrol ediyorsunuz. Yüksek kaliteli grafiklere ve nefes kesen mücadelelere sahne olan oyunda işiniz de bir hayli zor. Heyecanlı bir atmosfere sahip olan oyunda basit dokunmatik kontroller yer alıyor. Günlük ve haftalık görevleri de tamamlayarak daha fazla puana ulaşabileceğiniz oyunda diğer imparatorlukları fethetmelisiniz. Eğer zevkli ve sürükleyici bir savaş oyunu arıyorsanız The Great War: Total Conflict tamz size göre diyebilirim. Aksiyonu ve macerası bir hayli yüksek olan The Great War: Total Conflict'i sakın kaçırmayın. Ayrıca oyunda farklı türde askeri birlikleri kontrol edebiliyorsunuz. 

The Great War: Total Conflict oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Total War Battles

    Total War Battles her iki platform için de sunulan dikkat çekici bir savaş oyunudur.
  • Hardhead Squad: MMO War

    Hardhead Squad: MMO War Android İndir: Angry Birds serisinin yapımcılarından askeri strateji savaş oyunu
  • War of Nations

    Askeri bir imparatorluk kurup rakiplerinizin topraklarını işgal ettiğiniz War of Nations, kıran kırana geçen ve oynadıkça derinleşen bir savaş strateji oyunu.
  • World War Rising

    Askeri üssünüzü kurun, savaşın.
  • Conflict of Nations: World War 3 APK

    Conflict of Nations: World War 3 APK, stratejik bir savaş oyunudur. Stratejilerin kullanıldığı oyun da çevrim içi savaşlar yapabilirsiniz.
  • The Warland (Savaş Meydanı)

    Türk karakterlerin de yer aldığı sürükleyici askeri strateji oyunu
  • Avrupa İmparatorluğu 2027 APK

    Avrupa İmparatorluğu 2027 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir sıra tabanlı askeri strateji savaş oyunu.
  • Gunship Battle: Total Warfare

    Kara, hava ve deniz savaşlarına giriyoruz.