The Horus Heresy: Drop Assault

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

The Horus Heresy: Drop Assault çevrimiçi olarak diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur

The Horus Heresy: Drop Assault eğer güzel grafiklere sahip bir mobil strateji oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir yapım.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz online altyapıya sahip bir strateji oyunu olan The Horus Heresy: Drop Assault bilim kurgu ve fantaziyi birleştiren bir hikayeye sahip. Uzak bir gelecekte geçen oyun Warhammer 40000 evreninde ve Horus Heresy çerçevesinde gelişen olayları konu alıyor. Oyunda herşey İmparatorluk Orduları ve Uzay Birlikleri arasında bir iç savaş çıkmasıyla başlıyor. Biz ise bu savaşa tarafımızı seçerek dahil oluyoruz ve evrenin hakimiyeti için mücadele etmeye başlıyoruz.

Gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan The Horus Heresy: Drop Assault'da kendi karargahımızı kurduktan sonra görevlere çıkıyoruz ve adım adım karargahımızı geliştiriyoruz. Yeni binalar yaptıkça yeni teknolojileri keşfedebiliyor, yeni askerler, savaş makinaları ve yardımcı birlikler üretebiliyoruz. Ordumuzu güçlendirdikçe düşmanlarımız üzerinde hakimiyet kurmamız kolaylaşıyor. Çok oyunculu olarak oynana The Horus Heresy: Drop Assault'da diğer oyuncuların üslerine baskınlar düzenleyebilir ve kaynaklarını yağmalayabilirsiniz. Aynı şekilde sizin üssünüze de saldırılar gerçekleştirilebiliyor, bu nedenle savunmalarınızı güçlü tutmakta fayda var.

The Horus Heresy: Drop Assault görsel olarak başarılı bir oyun. Güzel grafiklere sahip olan The Horus Heresy: Drop Assault uzun süren bir eğlence sunuyor. Oyunu oynayabilmek için internet bağlantısına sahip olmanız gerekiyor.

Can Erdil Şentürk

The Horus Heresy: Drop Assault

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

The Horus Heresy: Drop Assault uzak gelecekte geçen fantastik bir strateji oyunudur

The Horus Heresy: Drop Assault eğer Warhammer 40000 evreninde geçen fantastik bir macera yaşamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz online bir oyun olan The Horus Heresy: Drop Assault'da uzak geleceğe yolculuk ederek evrenin kaderini belirlemeye çalışıyoruz. Oyunda bütün olaylar İmparatorluk güçleri ve Uzay birlikleri arasında iç savaş çıkmasıyla başlıyor. Gezegenlerin yıkımına sebep olmuş bu savaşta farklı taraflardan birini seçebiliyor ve mücadeleye başlayabiliyoruz. Oyunda PVE görevleri yapabildiğimiz gibi diğer oyuncularla çarpıştığımız gerçek zamanlı PVP karşılaşmaları da yapabiliyoruz. Çok oyunculu altyapıya sahip olan The Horus Heresy: Drop Assault'u oynayabilmeniz için internet bağlantısına sahip olmanız gerekiyor.

The Horus Heresy: Drop Assault oldukça yüksek kaliteye sahip grafiklerle donatılmış bir oyun. İnşa ettiğimiz binalarımızın ve ürettiğimiz askerlerin yanında görsel efektler de göze hoş görünmekte. Oyun içerisinde ordularımızı geliştirebilmemiz için kaynak topluyoruz, çeşitli binaları inşa ederek yeni teknolojileri keşfediyoruz. Benzer şekilde savunma sistemlerimizi de geliştirerek diğer oyuncuların saldırılarına karşı koyabiliyoruz.

The Horus Heresy: Drop Assault'u iPhone 4S ve üst versiyonu telefonlarda ve iOS 7.0 işletim sistemine sahip tabletlerde oynamanız tavsiye edilmektedir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Horus Heresy: Legions

    Kart savaşlarına dahil olacağız.
  • War Commander: Rogue Assault

    War Commander: Rogue Assault mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • The Giant Drop

    The Giant Drop, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Star Wars: Imperial Assault

    Taktiksel tabanlı bir masa oyunu
  • Trench Assault

    Dünya Savaşları bizleri bekliyor.
  • Armored Warfare: Assault

    Mobil platformdaki en iyi MMO tank shooter oyunu
  • Drop the Ball!

    Renkli topların yukarı çıkmasına izin vermeyin.
  • Monument Drop

    Monument Drop, küpü engellere değdirmeden platforma düşürmeye çalıştığınız bir Android oyunu.