The Hunger Games: Panem Rising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
541 TOPLAM İNDİRME

The Hunger Games: Panem Rising oyunseverleri eşsiz bir maceraya davet eden, sürükleyici bir kart oyunu.

The Hunger Games: Panem Rising, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz heyecanlı bir mobil oyun. Açlık Oyunları serisinden ilham olan oyun rol yapma ve kart oyunu dinamikleri üzerine kurulu.

Kart oyunlarında görmeye alıştığımız gibi The Hunger Games: Panem Rising'de de göz alıcı modellemeler mevcut. Görsel açıdan herhangi bir tatminsizliğe yol açmayan oyun, oynanış olarak da başarılı. Farklı kartları toplayarak kendi grubumuzu oluşturuyor ve düşmanlara karşı amansız bir mücadeleye girişiyoruz. Grubumuza katabileceğimiz karakterler arasında Katniss, Gale, Peeta ve Beete gibi isimler mevcut. Bu karakterlerin her biri kendine özgü yeteneklere ve güçlere sahip.

Oyunun en güzel yanlarından bir tanesi de RPG oyunlarında rastladığımız ekipman ve obje çeşitliliğinin bu oyunda da unutlmamış olması. Serüvenimiz boyunca karşımıza çok sayıda ekipman ve obje çıkıyor. Bunları toplayarak karakterlerimizi daha da güçlü bir hale getirebiliyor ve bölümler esnasında avantaj elde edebiliyoruz.

Gene olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz The Hunger Games: Panem Rising, RPG ve kart oyunlarından hoşlanan herkesin beğeniyle oynayabileceği bir oyun.

Emircan Erdoğan

The Hunger Games: Panem Rising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

The Hunger Games: Panem Rising tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz merak uyandırıcı ve çarpıcı bir oyun.

The Hunger Games: Panem Rising tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz sürükleyici bir mobil oyun. iPhone ve iPad'ler üzerinde oynayabileceğimiz bu oyunda Katniss Everdeen'e yardımcı olmak ve Panem'i geri almak için asilerden oluşan bir grup kuruyor ve amansız bir mücadeleye giriyoruz.

Oyunda grubumza Katniss, Gale, Peeta ve Beetee gibi karakterleri katabiliyoruz. Bu noktada grubumuzun güçlü olması çok önemli zira karşımıza çıkan düşmanlar da aynı şekilde güçlüler ve bizi yolumuzdan alıkoymak için ellerinden geleni yapıyorlar. Grubumuzda bulunan karekterlerin her biri kendilerine has özelliklere sahipler. Mücadele esnasında bu yetenekleri kullanarak avantaj elde edebiliyor ve rakiplere karşı stratejik üstünlük elde edebiliyoruz.

The Hunger Games: Panem Rising'de çok sayıda toplanabilir obje ve ekipman bulunuyor. Çeşitliliğin fazla olması oyunun genel atmosferine olumlu katkıda bulunuyor ve oyunun kısa bir süre sonra monotonlaşmasına engel oluyor. Oyunseverler sürekli olarak yeni bir ekipman veya obje açma hevesiyle oyunu uzun süre oynayacaklardır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hunger Games: Panem Run

    Hunger Games: Panem Run, The Hunger Games: Catching Fire filminin resmi mobil oyunudur
  • Olympus Rising

    Olympus Rising mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bit strateji oyunudur
  • Rising of Kingdom-3D

    10 milyon global oyuncuyla çatışmak ister misiniz?
  • Empire: Rome Rising

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunudur.
  • Legend: Rising Empire

    Favilla'nın kurgusal kıtasını fethedin ve imparatorluğunuzu kurun.
  • Fantasy Heroes: Demon Rising

    Karakterlerini oluştur ve zorlu evrene dalış yap.
  • World War Rising

    Askeri üssünüzü kurun, savaşın.
  • Açlık Oyunları: Panem

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Açlık Oyunları oyunudur.