The Muscle Hustle: Slingshot Wrestling

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Benzersiz güreşlere katılacağız.

Mobil spor oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak iki farklı platformda oynanan The Muscle Hustle ile dünyanın dört bir yanında yer alan oyuncuları karşı karşıya getiriyor.

Foxglove Studios AB tarafından geliştirilen ve iki farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olarak oynanan The Muscle Hustle ile Arenalara katılacak ve karşımıza çıkan rakiplerimizi yere sermeye çalışacağız. Oldukça basit grafik açılarına ve keyifli bir oynanışa sahip olan yapımda kolay kontroller yer alacak.

Oyun içerisinde yüzlerce güreşçi toplayarak eğitecek ve seviye yükseltmeye çalışacağımız yapımda bizleri mükemmel içerikler bekliyor olacak. Oyun içerisindeki amacımız mükemmel bir takım oluşturmak olacak. Oyuncular oluşturdakları takımlar ile benzersiz mücadelelere katılacaklar. Yüzlerce benzersiz dövüşçü arasından seçimler yapacağız.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

The Muscle Hustle: Slingshot Wrestling

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
698.1 MB DOSYA BOYUTU

Benzersiz güreşlere katılacağız.

Mobil platformda spor oyunları arasında oldukça popüler olan The Muscle Hustle ile aksiyon dolu güreşlere katılmaya hazır olun!

İki farklı mobil platformda geniş kitleler tarafından oynanan The Muscle Hustle bünyesinde 100’den fazla benzersiz güreşçi bulunduruyor. Oyuncular seçtikleri güreşçiler ile takımlar oluşturacak ve karşılarına çıkan rakiplerini yere sermeye çalışacaklar. Basit kontrollere sahip olan oyunda seçtiğimiz güreşçileri eğitebilecek ve seviyelerini geliştirebileceğiz.

Benzersiz güreşçiler arasından seçimler yaparak tek oyunculu ve çok oyunculu olarak farklı maçlara katılma fırsatı yakalayacağımız oyunda  liglerde mücadele edeceğiz. Spiker yorumları ile daha da eğlenceli bir hal alan yapımda oyuncuar liderlik tablosunda ilk sıralara çıkmaya çalışacaklar. Tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan yapım, Google Play’de 4.5 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wrestling Revolution APK

    Wrestling Revolution APK, Android telefonda dövüş oyunları oynayanlar için tavsiyemizdir. Wrestling Revolution 3D APK, en çok oynanan güreş oyunları arasında.
  • The Muscle Hustle

    Birbirinden güçlü güreşçilerin yer aldığı bir mobil oyun
  • Real Wrestling Stars Ultimate Fighting 2019

    Gerçekçi döğüşlere katılacağız.
  • Slingshot Monsters

    Sapan ile belirli hedefleri yok etmeye çalışacağız.
  • Merge Muscle Car

    Eşsiz tasarımlara sahip yüzlerce araba ile geniş bir koleksiyon oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Muscle clicker

    Onlarca farklı kondisyon aletinden dilediğinizi kullanarak vücut egzersizleri yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Hustle Castle APK

    Hustle Castle APK, orta çağ döneminde kale inşa edip savaştığınız bir mobil strateji rpg oyunu. Hustle Castle Android oyunu oynaması ücretsiz!
  • The Real Juggle

    Karakterimiz ile top sektirmeye çalışacağız.