The Oregon Trail

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
714 TOPLAM İNDİRME

The Oregon Trail, Eski Amerika'nın vahşi koşullarında Oregon'a varması gereken bir ailenin macerasını konu alıyor.

Konusu Amerika'nın 1800'lü yıllarında geçen bir seyahat çizgi filminin merkezinde olmayı ister miydiniz? Evetse bu The Oregon Trail tam size göre. Zira dönemin zor koşulları altında Oregon'a ulaşaması gereken bir ailenin lideri olarak yola çıkmalı ve müthiş animasyonlarla süslenmiş bu oyunun tadını çıkarmalısınız.

1800'lü yılların Amerika'sında geçen oyunda sadece yolculuk etmeniz yetmiyor. Bu yolculuk esnasında karşınıza çıkacak vahşi hayvanlardan soygunculara kadar birçok engeli aşmalısınız. Tüm bunlar gerçekleşirken ailenizin her bireyini korumalı ve onların aç kalmalarını engellemelisiniz.

Zaman zaman zararsız görünerek size yaklaşan yabancılara karşı dikkatli olmalısınız. Çünkü ilk başlarda zararsız görünen ve para karşılığı seyahatinize dahil olmak isteyen bu kişiler daha sonra ailenize veya size zarar vermeye kalkışabilirler.

Eğer bir çizgi filmin ortasında ve birbirinden eğlenceli senaryolardan oluşan bir oyunda yer almak istiyorsanız The Oregon Trail tam size göre bir oyun olabilir.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Trail

    The Trail mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • The Boomerang Trail

    The Boomerang Trail, iOS cihazları üzerinde oynayabilecekleri keyifli bir bulmaca oyunu arayan herkesin denemesi gereken yapımlar arasında.
  • Dot Trail Adventure

    Dar bloklar üzerinde ilerleyerek engellerin üzerinde atlayabileceğiniz ve yere düşmemek için mücadele vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Trail Of Tank

    Takım arkadaşlarınızı düşmanın elinden kurtarın.
  • The Battle of Polytopia

    The Battle of Polytopia, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilecek bir strateji oyunudur.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, iOS işletim sistemi kullanan mobil cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Battle for the Galaxy

    Battle for the Galaxy, IOS cihazlarda oynanabilecek eğlenceli bir strateji oyunudur.
  • The Incorruptibles

    The Incorruptibles ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur