The Secret Order 7: Shadow Breach

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

42 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.

Blade Bound, Enigmatis, Endles Fabless gibi birbirinden farklı oyun serilerinin yaratıcısı olan Artifex Mundi yeni bir oyununu daha piyasaya sürdü. Mobil macera oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen The Secret Order 7: Shadow Breach 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Hem Android hem de iOS platformunda lansmana çıkan yapımda 34 elle çizilmiş grafikler, 42 ilgi çekici farklı bulmaca ve daha fazla içerik bekliyor. Zengin yapısı ile kitlesini artırmaya devam eden oyunda gizli içerikler de yer alıyor.

Farklı zorluklara sahip olan oyunda bulmacalar basitten zora doğru ilerleyecek, gerilim dolu bir atmosfer bizleri bekliyor olacak. Fantastik bir dünyada gizemleri ortaya çıkaracağımız oyunda Sarah adında genç bir kız olarak görev alacak, zekamız ile her türlü zorluğu aşmaya çalışacağız.

Ünlü oyun geliştiricisi ve yayıncısı olan Artifex Mundi tarafından hayata geçirilen The Secret Order 7: Shadow Breach yine ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

The Secret Order 7: Shadow Breach

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
1.03 GB DOSYA BOYUTU

42 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.

Serinin en yeni oyunu olarak Android ve iOS platformu oyuncularına sunulan The Secret Order 7: Shadow Breach oynaması ücretsiz yapısı ile her kesimden oyuncunun oynamasına fırsat veriyor. Mobil macera oyunları arasında yer alan yapım da oyuncular karşılarına çıkan birbirinden farklı zorluğu aşmaya çalışacaklar.

Gizli nesnelerin yer aldığı yapımda oyunculara 34 farklı elle çizilmiş içerik ve fantastik bir dünya sunulacak. 42 ilgi çekici bulmacanın da yer alacağı mobil macera oyununda sürükleyici bir hikâyeyi keşfedecek, ekstra gizli içerikleri açığa çıkarmaya çalışacak ve ilerleyeceğiz.

Gogle Play üzerinde 4.2 gibi bir skor puanı ile değerlendirilen yapım, 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Secret Tower 500F

    Birbirinden güçlü yüzlerce karakter ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Shadow Land

    Benzersiz tehlikeler ile karşılaşacağız.
  • RAID: Shadow Legends

    Teleria dünyasını kurtarmak için savaşacağız.
  • Diosa Force II Elemental Order

    Rol dünyasına gireceğiz.
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hollywood Story APK

    Hollywood Story APK Android oyununda moda yıldızlarının hayatını deneyimliyoruz. Yıldızlarla dolu, çarpıcı ve muhteşem sokaklara girmeye hazır mısınız?
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • The Last Crusaders

    Farklı düşmanlar ile savaşacağız.