The Tribez

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,024 TOPLAM İNDİRME
208 MB DOSYA BOYUTU

The Tribez, Windows 8.1 üzeri bilgisayar ve dokunmatik tabletinizde oynayabileceğiniz bir eski çağ strateji oyunu.

The Tribez, eski çağlarda geçen strateji oyunlarına merakınız varsa oldukça hoşunuza gidecek bir yapım. Windows 8.1 üzeri dokunmatik ekranlı veyahut klasik bilgisayarlarda oynanabilen oyunda kendi taş devri imparatorluğunuzu kurmak için mücadele veriyorsunuz.

Türkçe dil seçeneği ile gelen eski çağ strateji oyununda dinozorların yaşadığı döneme gidiyorsunuz. Son derece ilkel barakalardan okul ve tiyatroya kadar onlarca bina ile taş devri köyünüzü yaşanacak hale getirmeye uğraşıyorsunuz. Taş devri köyünüzü geliştirmenin yanında ekonominizi de güçlendirmeniz gereken oyunda kendi sınırlarınızın dışına çıkıp, dilediğiniz yere kabile üyelerinizi ve evcil dinozorlarınızı yerleştirebiliyorsunuz.

Kıyıda köşede kalmış hazine ve eserleri aramaya, adaları keşfetmeye, gizemli mağaralara keşifler düzenlemeye dayanan çok sayıda görevi karşınıza çıkaran The Tribez oyunun oynanışı diğer strateji oyunlarından farklılık göstermiyor. Yine bir yardımcı eşliğinde binaları kurarak ilerliyorsunuz. Zaten Türkçe geldiğinden zorlanacağınızı zannetmiyorum.

Keyifli oynanışının yanında detaylı renkli görselleri ve karakter animasyonları ile de beğenimi kazanan The Tribez oyununu yavaş ilerleyen strateji oyunlarını oynamaktan keyif alan herkese öneririm.

Erkan Calp

The Tribez

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
956 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

The Tribez, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve eski çağları konu alan bir strateji oyunudur.

The Tribez, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri eski çağları konu alan bir strateji oyunudur.

Sadece bir strateji oyunundan çok daha fazlası olan The Tribez, aynı zamanda oyunseverleri birçok gizemin, sırrın ve keşfedilecek yerlerin olduğu macera dolu bir oyun dünyasına davet etmektedir.

Gizemli ve ilkel bir dünyanın kapılarını ardına kadar oyunseverlere açan oyunda sahip barış ve sevgi dolu eski çağ insanlarının arasındaki yerinizi alarak taş devrinde kendi köyünüzü kuracak, dağların ve denizlerin arasında gizlenmiş olan yeni toprakları keşfedecek ve kabilenize liderlik edeceksiniz.

İlkel çamur kulübelerden gelişmiş atölyelere, ekmek fırınlarından laboratuvarlara uzanan bu yolculukta, birçok ilginç görev ve büyüleyici bir dünya sizleri bekliyor.

Şefin yönergelerini izleyerek ülkenizin ekonomisini geliştirebilir, yeni topraklar keşfedebilir, dinazorları evcilleştirebilir ve keşfettiğiniz yerleri kabilenizdeki insanlarla doldurabilirsiniz.

Kendinizi gerçekten yaşayan bir oyun dünyasının içinde hissetmenizi sağlayacak olan ücretsiz bir strateji oyunu olan The Tribez'ı mutlaka denemenizi öneririm.

The Tribez Özellikleri:

  • En ince ayrıntılarına kadar muhteşem grafikler
  • Canlıymış hissini uyandıran yaşayan animasyonlar
  • Etkileyici ses efektleri
  • Yüzlerce obje, karakter, yapı ve dekorasyon malzemeleri
  • Kendi taş devri imparatorluğunuzu geliştirmek için sahip olduğunuz sınırsız olanaklar
  • Düzinelerce farklı görev
  • ve çok daha fazlası
Can Çevrim

The Tribez

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
56.9 MB DOSYA BOYUTU

The Tribez, iOS kullanıcılarının iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri eski çağlarda geçen ücretsiz bir strateji oyunudur.

The Tribez, iOS kullanıcılarının iPad'leri üzerinde oynayabilecekleri ve kendi ilkel taş devri köylerini inşa ederek kabilelerini yönetecekleri oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir strateji oyunudur.

Şefin tavsiyeleri doğrultusunda kabilenizin ekonomisini geliştireceğiniz, yeni topraklar keşfedebileceğiniz, teknolojik alanlarda ilerleyebileceğiniz ve hatta dinazorları bile evcilleştirebileceğiniz oyun gerçekten çok keyifli bir oynanışa sahip.

Sıradan bir strateji oyunundan çok daha fazlasını oyunseverlere sunan The Tribez'da sizleri; macera dolu bir yolculuk, denizler ve dağlar arasında keşfedilmeyi bekleyen gizli kalmış topraklar, birçok gizem ve sırlar bekliyor.

 

Kabilenizin size, sizin de kabilenize ihtiyaç duyduğunuz oyunda, yapacağınız görevler sonrasında kazanacağınız deneyim puanlarıyla seviye atlayabilir ve yeni görevlerin açılmasını sağlayabilirsiniz.

Muhteşem grafikleri, eğlenceli animasyonları ve etkileyici ses efektleriyle kendinizi adeta yaşayan bir oyun dünyasının içerisinde bulmanızı sağlayacak olan The Tribez'ı tüm iPad kullanıcılarının denemesini öneririm.

The Tribez Özellikleri:

En ince ayrıntılarına kadar muhteşem grafikler
Canlıymış hissini uyandıran yaşayan animasyonlar
Etkileyici ses efektleri
Yüzlerce obje, karakter, yapı ve dekorasyon malzemeleri
Kendi taş devri imparatorluğunuzu geliştirmek için sahip olduğunuz sınırsız olanaklar
Düzinelerce farklı görev
ve çok daha fazlası

Can Çevrim

The Tribez

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
153 MB DOSYA BOYUTU

The Tribez, eski çağlarda geçen bir strateji oyunu ve oldukça popüler.

The Tribez, kendi taş devri imparatorluğumuzu kurmamıza ve geliştirmemize izin veren bir strateji oyunu ve Windows Phone kullanıcıları arasında oldukça popüler.

Türkçe dil desteği ile gelen ve ücretsiz olarak oynanabilen strateji oyunu bizleri eski çağlara, dinozorların da yaşamını sürdüğü döneme götürüyor. Çamur barakalardan atölyelere yüzlerce bina ve yapı ile süslediğimiz taş devri köyümüzü sürekli geliştirmek ve ekonomimizi daha da güçlendirmek adına mücadele verdiğimiz oyunda yeni araziler keşfedebiliyor ve buraları kabile üyelerimiz ve evcil dinozorlar ile kendi sınırlarımız içerisine alabiliyoruz. Oyunda keşfedebileceğiniz çok sayıda hazine ve eserin yanında gizemli mağaralar ve adalar mevcut.

Oldukça detaylı hazırlanmış bir dünyada birbirinden ilginç görevi tamamlayarak ilerlediğimiz oyunda grafik ve animasyonlar gerçekten etkileyici. Mobilde strateji oyunu oynamaktan büyük keyif alan biriyseniz sizi tarih öncesi dünyaya götürecek The Tribez’i kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Tribez & Castlez

    The Tribez & Castlez, orta çağda geçen popüler strateji oyunu The Tribez'in devam oyunu.
  • Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II

    Eski sürümü ile milyonları bilgisayar başlarında tutan Battle for Middle Earth'ün devam oyunu.
  • Magic: The Gathering Arena (MTGA)

    Magic: The Gathering Arena: Dünyanın en çok oynanan kart oyunu PC'de!
  • Land of the Vikings

    Bir strateji oyunu olan Land of the Vikings'de, koloninizi kurun ve köyünüzü gittikçe geliştirin.
  • This is the Police 2

    This is the Police 2, Weappy Studio tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanan polis temalı bir strateji oyunudur.
  • The Banner Saga 3

    The Banner Saga 3, kendine has bir tarz yakalamayı başaran strateji oyunlarından bir tanesi olarak gösterilmektedir.
  • The Settlers Online

    The Settlers Online ücretsiz bir strateji oyunudur
  • Crookz - The Big Heist

    Crookz - The Big Heist zorlu ve bir o kadar da eğlenceli bir strateji oyunudur