The World 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.

The World 3: Rise of Demon, canavarları avladığınız aksiyon rol yapma oyunu. Şeytani güçlerle savaşmaya dayalı oynanış sunan, karanlık dünyada geçen mobil rpg oyunları seviyorsanız Android telefonunuza indirip oynamanızı isterim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve sadece 25MB boyuta sahip.

100MB altı kaliteli grafikler sunan hızlı tempolu oynanışa sahip ender yaratıklı, şeytanlı rpg oyunları arasında The World. The World 2’nin devam oyunu ancak serinin önceki oyunlarını oynamamış olsanız da bu yapımdan keyif alırsınız. Mutlak bir karalığın olmadığı ancak iblislerin de yaşadığı, hiç kimsenin kötülükle doğmadığı lakin satılmış ruhların çoğunlukta olduğu, insanların şeytana dönüşebildiği bir dünyadasınız. Böylesine bir dünyada tek başınıza savaştığınızı düşünün… Çok sayıda farklı epik boss ile savaşacaksınız. Boss’ların yıkıcı saldırılarını geri çevirmenizi sağlayan kombo kırma sistemi gibi benzer oyunlarda olmayan özellikleri deneyimleyeceksiniz.

Erkan Calp

The World 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
841 MB DOSYA BOYUTU

Canavarlar, şeytanlarla dolu karanlık dünyada tek başınıza savaşıyorsunuz.

The World 3: Rise of Demon, Apple Watch uygulaması içeren nadir aksiyon rpg oyunlarından.Günlük hayatta attığınız adımları oyun içi ödüllere çeviren Watch uygulamasıyla birlikte gelen canavarlı, şeytanlı hızlı tempolu rol yapma oyunu.

2016’da App Store’daki en iyi 10 aksiyon oyunundan biri olan The World OL, sonrasında çıkan The World 2’nin devamı niteliğinde hazırlanmış ancak seriyi hiç oynamadıysanız dahi canavar avlama oyunlarını seviyorsanız keyif alırsınız.

Kötü ruhlu daha doğrusu ruhlarını şeytana satmış insanların çoğunlukta olduğu, iblisler ve yaratıklarla dolu karanlık bir dünyada geçen aksiyon yüklü bir rol yapma oyunu The World 3. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere şeytana karşı mücadele veren bir kahramanın yerini alıyorsunuz. Gittikçe güçlenen destansı canavarlarla kapışmaya hazırlanın. Cehennemin kapısından girdiğiniz anda hayatta kalma mücadelesi başlıyor. Unutmadan, oyunda kombo kırma sistemi mevcut. Bu sistem, boss’ların yıkıcı saldırılarını kolayca durdurmanıza imkan veriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Game of Gods

    Bu oyunda iyilik de kötülük de sizsiniz!
  • G.O.H - The God of Highschool

    Harika bir mobil aksiyon oyunu
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Guns of Survivor

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • ChronoBlade

    Arcade dövüş, aksiyon RPG türlerine birleştiren harika bir Android oyunu
  • NTales: Child of Destiny

    Aksiyon RPG oyununda evcil hayvanlarımızla birlikte savaşıyoruz.
  • HERETIC GODS - Ragnarök

    Aksiyon RPG oyununda Viking'lerin toprağına giriyor, şeytan birlikleriyle savaşıyoruz.
  • Seacraft: Guardian of Atlantic

    Boş zamanlarınızı geçirebileceğiniz keyifli bir rol yapma oyunu