Thor : War of Tapnarok

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Farklı bir maceraya çıkacağız.

Appxplore tarafından geliştirilen ve şuan beta aşmasında olan Thor : War of Tapnarok bir mobil macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Kaliteli grafiklere ve basit oynanış atmosferine sahip olan oyunda rengarenk bir yapı yer alıyor. Görsel efektleri bakımından da tatminkar görünen oyun bizleri karanlık diyarlara götürecek. Beta olarak binden fazla oyuncu tarafından oynanan Thor : War of Tapnarok ücretsiz oalrak oyunculara sunulacak.

Şuan için Android platformunda karşımıza çıkan yapım ilerleyen dönemler de farklı platformlar için de yayınlanabilir. Oyunda ilgi çekici ve sürükleyici bir hikaye olacak. Bu hikaye içerisinde Odin’in oğlundan ve Asgard’dan bahsedilecek. Yapımda birbirinden farklı yaratıklar ve karakterler de olacak. Tabii bu yaratık ve karakterlerinde kendilerine özgü yetenek ve özellikleri olacak.

Oyunun sınırlı erişimi toplamda 10 bin oyuncuyu kapsayacak. Beta sürecinde şanslı 10 bin oyuncu Thor : War of Tapnarok’un geliştirilmesini aşama aşama görebilecekler. Mobil platform için ücretsiz olarak olan yapım da içerikler ve oynanış diğer oyunlara göre biraz daha farklı bir yapıda karşımıza çıkacak.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Thor : War of Tapnarok

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
334.7 MB DOSYA BOYUTU

Thor’un gücünü keşfedeceğiz.

Mobil macera oyunları arasında yeni olan ve şu sıralar popülaritesini artıran Thor : War of Tapnarok ücretsiz olarak mobil oyunculara sunuldu.

İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak indirilip oynanabilen yapımda grafikler rengarenk bir yapı ile karşımıza çıkıyor. Eğlenceli ve aksiyon dolu oynanışı ile kısa sürede binlerce oyuncunun dikkatini çeken oyun, basir arayüzleri ve kolay kontrolleri eşliğinde oynanabilen yapımda benzersiz karakterler ve düşman modelleri ile karşılaşacağız.

10 binden fazla oyuncu tarafından dünya çevresinde oynanan yaımda savaşlarda Thor karakterini kullanabilecek ve birbirinden farklı yeteneklerini kullanma fırsatı elde edeceğiz. Thor’a ek olarak diğer karakterlerden de faydalanabilecek ve sürükleyici savaşlara katılabileceğiz. Appxplore imzası ile geliştirilen ve ücretsiz olarak yayınlanan mobil macera oyunu geçtiğimiz aylarda Android platformu için yayınlanmıştı. Yapım İOS platformunda da lansmana çıktı. Dileyen oyuncular şuan oyunu indirebilir ve oynamaya başlayabilirler.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • The War of Genesis: Battle of Antaria

    MMORPG savaş dünyasına katılacağız.
  • War of Legions

    Gerçek zamanlı lonca savaşlarına katılacağız.
  • Aion: Legions of War

    MMORPG dünyasında savaşacağız.
  • War of Magic

    En iyi orduyu kurmaya çalışacağız.
  • War of Dragon Ring

    Dünyanın dört bir yanından savaşçılara karşı mücadele edeceğiz.
  • War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle

    War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu.
  • Runes of War

    Runes of War, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz orta çağ temalı bir strateji ve rol yapma oyunudur.