Throw Stack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu

Throw Stack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Kaliteli grafikleri ve eşsiz atmosferiyle dikkat çeken Throw Stack, eşyaları fırlatarak yerlerine koymaya çalıştığınız bir oyundur. Dikkatli olmanız gereken oyunda reflekslerinizi iyi kullanmalı ve bölümleri tamamlamalısınız. Fizik kurallarına dayanan oyunda eşsiz bir deneyim de geçirebiliyorsunuz. Farklı karakterlerin de sahibi olabileceğiniz oyunda zengin içerikler yer alıyor. Toplu taşıma araçlarında zaman geçirmek için oynayabileceğiniz oyunda kolay kontroller yer alıyor. Tamamı 3 boyutlu bir oynanışa sahip olan oyunda 60'dan fazla farklı karakter yer alıyor. 3 farklı oyun modunun da yer aldığı Throw Stack oyununu mutlaka denemelisiniz.

Throw Stack oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Throw Stack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu

Throw Stack, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak ön plana çıkan Throw Stack, dikkatli olup nesneleri yerlerine fırlatmaya çalıştığınız bir oyundur. Reflekslerinizi iyi kullanmanız gereken oyunda gerçek fizik kuralları yer alıyor. Kaliteli grafiklerin ve eşsiz atmosferin yer aldığı oyunda farklı karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. Toplu taşıma araçlarında zaman geçirmek için oynayabileceğiniz oyunda kolay kontroller yer alıyor. Tamamı 3 boyutlu bir oynanışa sahip olan oyunda 60'dan fazla farklı karakter yer alıyor. Oyunda tek yapmanız gereken nesneleri fırlatmak ve yerlerine yerleştirmek. 3 farklı oyun moduna sahip olan Throw Stack sizleri bekliyor.

Throw Stack oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Knife Throw 3D

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Stack Jump

    Zorlu bölümleri ve sevimli karakterleriyle eşsiz bir beceri oyunu
  • Juicy Stack

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Basket Throw

    Harika bir arcade oyunu
  • Stack Fall

    Topla kuleyi paramparça edin!
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu