Thumb

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,761 TOPLAM İNDİRME

Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak hemen sorularınıza cevap almak ve insanlara yardımcı olmak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Thumb uygulaması Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ilginç uygulamalar arasında yer alıyor ve aklınızdaki soruları sormanızı, daha sonra bu sorularınıza cevap almanızı ve bunların oylanmasını içeriyor.

Böylece dakikalar içerisinde yüzlerce kişiden yapmak istediğiniz şeye dair cevaplar alabiliyor ve onların fikirlerini öğrenebiliyorsunuz. Kullanıcılar arası yardımlaşma platformu görevi gören uygulama, aynı zamanda sizinle benzer fikirde olan kullanıcılarla hemen iletişime geçmenizi sağlayabiliyor ve böylece arkadaşlarınıza bir yenisini daha ekleyebiliyorsunuz.

Sorular veya cevaplar arasında filtreleme yapılabilmesi sayesinde en kolay şekilde istediğiniz türdeki yeni içerikleri keşfedebiliyorsunuz. Sık sık ne yapmanız gerektiğine dair fikirler arıyor ancak bulamıyorsanız yahut fikirlerinizin gerçekten iyi olup olmadığını merak ediyorsanız uygulamayı kesinlikle denemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Thumb

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
755 TOPLAM İNDİRME

Eğer iPhone ve iPad'inizi kullanarak aklınızdaki sorulara hemen cevaplar bulmak isterseniz bu soru sorma uygulamasını kullanabilirsiniz.

Thumb uygulaması iPhone ve iPad kullanıcılarının sorularına cevap alabilecekleri ilginç bir sosyal ağ uygulaması. Aklınıza gelen soruları sorduktan hemen sonra dakikalar içerisinde onlarca mesajla cevap alabiliyorsunuz ve merakınızı giderebiliyorsunuz. Thumb'da bulunan kullanıcılar soru cevaplamaya oldukça hevesliler ve kişiler arasında yardımlaşma da oldukça yüksek.

Sorularınıza cevap aldıktan sonra dilerseniz sizinle benzer görüşte olanlarla birebir olarak da görüşebilirsiniz. Böylece sizinle benzer ilgi alanlarına sahip olan kişilerle tanışabilir ve sosyal çevrenizi genişletebilir, yeni arkadaşlıklar da kurabilirsiniz.

Eğer ne tip sorulara cevap vermek istediğinize göre filtreleme yapmak isterseniz bunu da uygulama içerisinde gerçekleştirebilir, uygun cevaplar ve yeni içerikleri her zaman tarayabilirsiniz. Kullanmak için kullanıcı kaydı gerektiren uygulama, kaydın ardından hiç zorlanmadan kullanabileceğiniz basit bir yapıya sahip.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Thumb Drift

    Thumb Drift mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.