TimberBird

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

TimberBird, Flappy Bird hayranlarının oynayabileceği alternatif ve eğlenceli oyunlardan bir tanesidir.

TimberBird, Dünya üzerindeki en basit ama oynaması da bir o kadar eğlenceli olan bir Android beceri oyunudur. Bildiğiniz üzere Flappy Bird ile tüm mobil camiasına damga vuran geliştirici bir süre sonra aldığı tepkilerden dolayı uygulamaları mağazalardan kaldırmıştı. Uygulamaların Android versiyonunun APK'sı olmasına rağmen iOS versiyonu için aynı durum geçerli değil malesef. Durum böyle olunca oyunun binlerce kopyası geliştirildi elbette. Android cihazlarınız üzerinde Flappy Bird oynamak isterseniz yada arkadaşınızı oynarken görüp canınız çekerse dilerseniz sitemizden orijinal versiyonunu yada TimberBird'ü indirerek eğlenebilirsiniz.

Oyunda yapmanız gereken şey çok basit. Parmaklarınız ile kontrol edeceğiniz kuşun kanatlarını çırpmasına yardımcı olmak ve böylelikle havada durmasını sağlamak. Ayrıca borulr arasından geçirerek çarpmasını engellemek. Bu sayede geçeceğiniz her boru aralığı size puan kazandıracak ve en iyiler listesindeki yerinize bir adım daha yaklaştıracak. Eğer kendinize bu tür oyunlarda güveniyorsanız TimberBird'ü mutlaka oynamalısınız.

Ücretsiz olarak sunulan oyunun grafikleri bildiğiniz üzere çok da gelişmiş değiş. Tıpkı Flappy Bird gibi olan oyun neredeyse Flappy Bird'ün birebir kopyası diyebilirim. Bu sıralar boş vakitleriniz oluyorsa ve canınızın sıkılmasının önüne geçmek istiyorsanız TimberBird'ü Android telefon ve tabletlerinize mutlaka indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

TimberBird

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
8.5 MB DOSYA BOYUTU

TimberBird beceri oyunlarından hoşlananların oynamaktan keyif alacağı türden bir yapım.

Timberbird (App Store’da Flappy TimberBird adıyla sunulmakta) adından da anlaşılacağı gibi Flappy Bird’ün çizgisinden ilerleyen bir oyun.

Baştan belirtmek gerekirse bu oyunda Flappy Bird’de olduğu gibi boruların arasından geçmeye çalışmıyoruz. Bu görev yerine dikey olarak aşağıya inen borudaki eklem borulara çarpmadan mümkün olduğu kadar ileri gitmeye çalışıyoruz.

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce Timberman isimli ilginç bir oyunu sizlere tanıtmıştık. İşte Flappy TimberBird’de tam olarak Flappy Bird ve Timberman’in bir karışımı olarak nitelenebilir.

Oyunda çok fazla bir aksiyon olmadığı için kontroller de bir o kadar kolay. Ekranın sağına ve soluna basarak karakterimizin yerini değiştirebiliyoruz. Grafik olarak da esinlendiği oyunların izinden ilerleyen bu oyun, beceri oyunlarından hoşlanan herkesin denemesi gereken türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!