Time Surfer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu parkurlarda heyecan dolu sörf yarışları yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Aksiyon ve heyecan dolu sörf yarışları yapabileceğiniz Time Surfer, Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Oyun, etkileyici grafikleri ve uzay temalı arka plan fonları ile oldukça dikkat çekmektedir. Yapmanız gereken, zorlu yarış parkurlarında engelleri aşmak ve akrobatik hareketler yaparak puanlar toplamaktır. Engebeli parkurlarda karşınıza çıkabilecek çeşitli tuzaklar ve engeller bulunmaktadır. Sörf yaparak hızla ilerlemeli ve tuzakların arasından geçerek yolunuza devam etmelisiniz. 

Oyun içerisinde onlarca farklı uzay teması ve birbirinden zorlu yarış alanları bulunmaktadır. Ayrıca seviye atladıkça ulaşabileceğiniz farklı karakterler ve sörf tahtaları yer almaktadır. Parkurlardan toplayacağınız puanları kullanarak yeni karakterlerin ve sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Kolay kontrolleri ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz Time Surfer, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyundur. Yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih edilen bu oyun ile sıra dışı sörf yarışları yaparak aksiyona doyabilir ve eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Time Surfer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
40.8 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu parkurlarda heyecan dolu sörf yarışları yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Sörf yaparak çeşitli parkurlarda yarışabileceğiniz ve eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz Time Surfer, Ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Oyun içerisinde sörf yaparken kullanabileceğiniz onlarca farklı insan ve hayvan karakterler yer almaktadır. Bu karakterlerden dilediğiniz seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Zorlu yarış parkurlarının yer aldığı birçok bölüm bulunmaktadır. Ayrıca uzay temalarından oluşan çeşitli arka plan fonları mevcuttur.

Kaliteli grafik tasarımı ve keyif veren müzikleri ile kullanıcılara farklı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, sörf yapacağınız karakteri belirleyerek tuzaklarla dolu parkurlarda ilerlemek ve hedefe ulaşmaktır. Engelleri aşarak yolunuza hızla devam etmeli ve puan toplamalısınız. Böylece yeni bölümlerin kilidini açmanız mümkün. Ayrıca yeterli puana ulaştığınızda, onlarca farklı karakterden istediğinizi alarak sörf yapabilirsiniz.

Kendinizi, aksiyon ve macera dolu sörf dalgalarının içinde bulacağınız Time Surfer, Android ve İOS işlemcili cihazlardan indirebileceğiniz sıra dışı bir oyundur. 500 binden fazla oyun severin tercihi olan ve gün geçtikçe daha fazla oyuncu kitlesine ulaşan bu oyun ile sizde eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adventure Escape: Time Library

    Zaman kütüphanesinin sırlarını ortaya çıkaracağız.
  • Prince Battle: Forgotten Sands of Time

    İlerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor.
  • The Greedy Cave 2: Time Gate

    Birbirinden farklı yaratıkları yok etmeye çalışacağız.
  • Isoland 2: Ashes of Time

    Birbirinden eğlenceli ve eğitici bulmacalar çözebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Floyd’s Sticker Squad-Time Travelling Shooter

    Rakiplere karşı top fırlatarak savaşlar yapılan kaliteli bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.