Timefish

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Timefish, becerilere dayalı bir iOS oyunu olarak öne çıkıyor.

Timefish, iOS işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bu oyunda engellerden kaçmaya çalışan bir balığı kontrol etmeye çalışıyoruz. Freesh ismindeki bu balığın tek bir amacı var o da aç gözlü Timon'dan kaçmak.

Timon son derece aç olduğu için gözünü Freesh'e dikmiş bir şekilde peşinden ilerliyor. Bize düşen görev ise Freesh'i engellerden zıplatarak mümkün olduğunca ileri gitmesini sağlamak. Oyunda git gide artan bir zorluk seviyesine yer verilmiş. İlk birkaç dakika son derece kolay ilerlerken zaman geçtikçe işler zorlaşıyor.

Oyunda kolay kullanılabilen bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Yapı olarak da çok fazla bir aksiyona girmediğimiz için balığımızı zıplatmak için sadece ekrana basmamız yeterli oluyor. Elbette bu noktada zamanlama çok önemli bir yere sahip. Hatalı zamanlama nedeniyle oyunu kaybedebilir ve Freesh'i kaybedebiliriz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Timefish, reflekslere ve becerilere dayalı bir oyun arayanların mutlaka tercih etmesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu bölümlerin ve renkli grafiklerin yer aldığı eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çemberi çubuğa değdirmeyin!
  • Pinball Cadet

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, efsaneleşmiş Pinball oyununu günümüz şartlarıyla renklendirip canlandıran bir tür beceri oyunudur.
  • Asterix Megaslap

    iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Buca!

    Voodoo'nun yeni oyununda diski deliğe sokmaya çalışıyoruz.
  • Buddy Toss

    Bir insanı galaksiye kadar fırlatabilir misiniz?
  • Clash of Blocks

    renkli bir beceri oyunudur
  • Mix Colors!

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu