TIMS&B

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
184 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Söz, Muhteşem Yüzyıl ve diğer dizileri HD kalitede izleyin.

TIMS&B, Söz, Muhteşem Yüzyıl gibi her bölümü izlenme rekorları kıran yerli dizileri HD kalitede bulabileceğiniz mobil uygulama. Yerli dizilerin en son ve dilediğiniz bölümlerini istediğiniz kalitede izleyebileceğiniz, yerli film fragman ve yerli sinema - dizi sektöründen haberleri takip edebileceğiniz uygulama, tamamen ücretsiz.

Milyonları ekran başına kilitleyen, eski bölümleri de tekrar tekrar izlenen dizilerin yapımcısı TIMS Productions’ın resmi mobil uygulaması TIMS&B, Android telefonunuzdan Söz, Muhteşem Yüzyıl, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Çalıkuşu, Kavak Yelleri, Yüz Yüze, Küçük Sırlar, Melekler Korusun, Suskunlar ve daha saymakla bitiremeyeceğim dizilerin tüm bölümlerini yüksek kalitede izleme imkanı veriyor. Dizilerin oyuncularından internete özel kliplere, haberlerden fotoğraflara dizinin sayfasında karşınıza çıkıyor. Film sayfasında yerli yapımlar karşımıza çıkarken, filmlerin sadece fragmanlarının yayınlanması üzücü.

Erkan Calp

TIMS&B

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Söz, Muhteşem Yüzyıl ve diğer sevilen yerli diziler HD kalitede

TIMS&B, Söz, Muhteşem Yüzyıl ve daha nice reyting rekorları kıran yerli dizileri HD kalitede sunan ücretsiz bir mobil uygulama. Sevilen yerli dizilerin tüm bölümleri, yeni bölüm fragmanları, oyuncular, haberler, galeri ve daha fazlasını içeren uygulama, iOS kullanıcıları için de ücretsiz.

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar tarafından kurulan yapım şirketi TIMS&B Productions’ın resmi mobil uygulamasında her bölümü milyonlarca kez izlenen popüler diziler HD kalitede yayınlanıyor. Söz, Muhteşem Yüzyıl, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Yüz Yüze, Çalıkuşu, Melekler Korusun, Küçük Sırlar, Suskunlar ve daha birçok tekrarları bile defalarca izlenen dizileri dilediğiniz kalitede iPhone’unuzdan izlemenize izin veren uygulamada her dizi için oyuncu bilgisine ulaşabiliyor, fragmanları izleyebiliyor, haberleri okuyabiliyorsunuz. Uygulamada film sayfası da mevcut lakin hem yerli fimlerin sayısı çok az hem de sadece fragmanları yayınlanıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Popcornflix - Movies and TV

    Film ve dizileri ücretsiz izleyin.
  • Tubi TV APK - Ücretsiz Film ve Dizi

    Tubi TV APK, ücretsiz hd film ve Tv izleme uygulaması. Platform üzerinden binlerce filmi ücretsiz izleyebilirsiniz.
  • Amazon Prime Video

    Amazon Prime Video, popüler dizi ve filmleri 4K, HDR kalitede sunan Netflix alternatifi.
  • Exxen APK

    Exxen, dizi/film ve canlı spor müsabakaları sunan popüler eğlence platformu.
  • Sinefy APK

    Sinefy APK, Android telefondan film ve dizi izleyenlere tavsiyedir. Vizyon filmleri, yabancı diziler, film-dizi önerileri Sinefy mobil uygulamasında.
  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.
  • Sony Crackle – Free TV & Movies

    Android platformunda en çok indirilen ücretsiz film uygulamalarından biri.
  • Vudu Movies & TV

    Ücretsiz film izleme uygulamaları arasında en popüleri