Tiny Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli ejderhalarla birlikte sıfırdan şehir inşa edebileceğiniz ve eşleştirmeler yaparak eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Android ve İOS işlemci içeren tüm cihazlardan kolaylıkla indirebileceğiniz ve hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceğiniz Tiny Dragons, birbirinden sevimli onlarca ejderha ile macera dolu anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı şekillerden oluşan blok yığınları arasından aynı olanları eşleştirmek ve şehri yeniden inşa etmek için çeşitli eşyaların kilidini açmaktır. Farklı meyve ve sebze şekillerinden oluşan bloklardan aynı olan 3 şekli eşleştirerek, seviye atlayabilir ve şehri oluşturacak öğelere ulaşabilirsiniz. Minik ejderhalarla macera dolu bir serüven sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca farklı ejderha figürü ve size rehberlik yapabilecek bilge bir karakter yer almaktadır. Eşleştirmeleri hızlı ve doğru bir şekilde tamamlayarak ejderha yumurtalarını toplamalısınız. Bu sayede birçok ejderhaya sahip olabilir ve şehri düzenlerken onlardan yardım alabilirsiniz.

Mobil platformda klasik oyun kategorisinde yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Tiny Dragons, eğlenceli yapısı ve sürükleyici özelliği ile farklı bir deneyim kazanabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Tiny Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
448.1 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli ejderhalarla birlikte sıfırdan şehir inşa edebileceğiniz ve eşleştirmeler yaparak eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Mobil oyun dünyasında klasik kategoride kendisine yer bulan ve 50 binden fazla oyun sever tarafından tercih edilen Tiny Dragons, ücretsiz olarak cihazınıza kurabileceğiniz ve sevimli ejderhalarla birlikte yeni bir şehir inşa edebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak göze çarpıyor.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, farklı şekillere sahip blok yığınları arasından aynı olan 3 şekli eşleştirmek ve şehri kurarken kullanabileceğiniz çeşitli öğelere ulaşmaktır. Farklı meyve şekillerinden oluşan yığınlar arasından doğru eşleştirmeler yaparak seviye atlayabilir ve yeni bir şehir inşa edebilirsiniz. Macera dolu bu serüvende ejderha yumurtalarını toplayarak, onlarca farklı ejderhaya sahip olabilirsiniz.

Oyunda size rehberlik ederek yol gösterecek bilge bir karakter ve şehrin inşasında faydalanabileceğiniz birçok ejderha yer almaktadır. Çevrimdışı modu ile internet bağlantısına ihtiyaç duymadan dilediğiniz yerden oynayabilir ve minik ejderhalarınızla birlikte size verilen görevleri yerine getirebilirsiniz.

Android ve İOS platformlarda sorun yaşamadan oynayabileceğiniz ve bağımlısı olabileceğiniz Tiny Dragons, geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden eğlenceli bir oyundur. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baby Dragons: Ever After High

    Sevimli ejderhalar üreteceğiz.
  • Tiny Cars Fast Game

    Trafikteki araçlara kaza yaptırarak puan toplayabileceğiniz ilginç bir oyundur.
  • Gems & Dragons

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.
  • Merge Dragons

    Çeşitli bulmacalar çözeceğiz.
  • Dragons & Diamonds

    Bulmacalar çözeceğiz.
  • Dragons: Miracle Collection

    Gizemli adaları keşfedebileceğiz.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Tiny Bubbles

    Sabun köpükleriyle eğlenceli eşleştirmeler yapabileceğiniz eğitici bir oyundur.