Tivibu Spor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
931 TOPLAM İNDİRME

Tivibu Spor uygulaması ile Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi heyecanı mobil cihazınızda.

Tivibu Spor, özellikle Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’ni takip ediyorsanız vazgeçilmeziniz olacak bir mobil uygulama. UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi maçlarının özet görüntüleri, anlık gol görüntüleri, takımların puan durumu, maç sonuçları, fikstür, iddia oynayanlar için iddia kupon bilgileri kısacası spora dair her şey uygulamada mevcut.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’ni canlı olarak takip edebilmenin yanı sıra Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig ve Avrupa’nın en çok ilgi gören liglerinden güncel haberleri okuyabileceğiniz Tivibu Spor’un en önemli eksiği ise canlı yayın sunmaması. Tivibu Spor kanallarını canlı olarak izleme şansına ne yazık ki sahip değilsiniz.

Tivibu Spor kanallarında yayınlanan maçları takip etmek istiyorsanız Tivibu programını veya uygulamasını indirmeniz gerekiyor:

 

Erkan Calp

Tivibu Spor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
177 TOPLAM İNDİRME

Tivibu Spor uygulamasıyla Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi heyecanını mobilden takip edin.

Tivibu Spor, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını takip ediyorsanız beğeneceğinizi düşündüğüm bir spor uygulaması. Sporun futboldan ibaret olduğunu düşünenler için hazırlanmış uygulamada UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının özet görüntülerini, golleri anlık izleyebiliyorsunuz.

Takımınızın Şampiyolar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını takip edebilmenin yanı sıra Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig ve Avrupa’nın en çok izlenen liglerinde neler olup bittiğini de takip edebiliyorsunuz. Maç videoları ne yazık ki sadece Tivibu Spor’un kapsamındaki ligleri içeriyor ve Tivibu Spor kanallarını uygulama üzerinden izleyemiyorsunuz. Kanalda yayınlanan maçları canlı izlemek için Tivibu programını veya uygulamasını indirmeniz veya web tarayıcınızdan izlemeniz gerekiyor.

Canlı izleme seçeneği sunmasa da genel olarak futbol severleri tatmin edecek bir uygulama diyebilirim. Haber, video, fotoğraf galeri içerikleriyle zengin bir spor uygulaması.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tivibu Kumanda

    Tivibu uydu alıcılarınızı Android cihazlarınız aracılığıyla kontrol edebilirsiniz.
  • Tivibu Cep

    Tivibu Cep, istediğiniz yerde istediğiniz zaman Android mobil cihazınız üzerinden televizyon izleme imkanı tanıyan başarılı bir uygulamadır.
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.