Tom Clancy's ShadowBreak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Tom Clancy's ShadowBreak, Ubisoft'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı online sniper (keskin nişancı) oyunu.

Tom Clancy's ShadowBreak, Ubisoft tarafından geliştirilen online sniper (keskin nişancı) oyunu. Android platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan strateji – aksiyon oyununda gerçek zamanlı PvP karşılaşmalar oluyor. En iyi keskin nişancılar bu oyunda bir araya geliyor.

Mobil platformdaki sniper oyunlarından çok farklı bir konumda Tom Clancy’s ShadowBreak. Grafiklerin tek kelimeyle “aktığı” oyunda savaşmamızın nedeni; teröristlerden çok daha güçlü, dünya genelinde ortalığı karıştıran etkili bir grubu ortadan kaldırmak. Bu grubu etkisiz hale getirebilecek tek ekip olan ShadowBreak’in başındaki isim olarak görevimiz; ele geçirilen bölgelere sessiz sedasız girip bölgeyi temizlemek.

Kimi zaman da rehineleri kurtardığımız oyunda bilindik tüm keskin nişancı silahları mevcut. SVDM, M24, M10, P308 ve daha birçok sniper silahını kullanabiliyor, silahlarımızı yenileyebiliyor ve stilimize göre ayarlayabiliyoruz.

Erkan Calp

Tom Clancy's ShadowBreak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Tom Clancy's ShadowBreak, Ubisoft'un iPhone ve iPad'de oynanabilen sniper (keskin nişancı) oyunu.

Tom Clancy's ShadowBreak, Ubisoft’un iOS platformuna ücretsiz çıkardığı keskin nişancı (sniper) oyunu. Teröristler dahil her türlü güçle başa çıkabilecek özel askerlerden oluşan bir ekibi yönetiyoruz oyunda. Bölgeyi ele geçirip rehin aldıkları insanlara acı çektiren, dünyayı kaosa sürükleyen bu grubu durdurmak için en iyi adamları ekibimize alıyoruz.

Dünya genelinde koordineli saldırılar düzenleyerek ortalığı karıştıran bir grubu durdurabilecek tek grup olan ShadowBreak’in komutanıyız oyunda. Stratejinizi planlayıp takımınızı kuruyorsunuz. Düşman üssüne sızarak bölgeyi temizliyorsunuz. Ekibin başındaki isim olduğunuzdan çoğu zaman arkadan destek veriyorsunuz takım arkadaşlarınıza. Bölgeyi kontrol altına alırken tek bir noktaya bakmamanız tek mermiyle gitmemeniz açısından önemli.

Gerçek zamanlı olarak PvP savaşların gerçekleştiği oyunda keskin nişancıların kullandığı bilindik tüm silahlar yer alıyor. SVDM, M24, P308, M10 kullanabildiğiniz sniper silahlarından sadece birkaçı. Silahlarınızı upgrade etme, stilinize göre ayarlama şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tom Clancy's Elite Squad

    Tom Clancy's Elite Squad Android Oyunu İndir: Ubisoft'un ücretsiz aksiyon rpg oyunu
  • Talking Tom Gold Run APK

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve arkadaşlarının çalınan altın peşinde olduğu yeni oyunu. Altına Koş Tom oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Talking Tom Hero Dash

    Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla rakun çetesini çökertin.
  • Tom's Jetski

    Tom's Jetski, Konuşan Tom ve Angela'nın jet ski keyfine ortak olduğunuz bir Android oyunu.
  • Major Tom - Space Adventure

    Major Tom - Space Adventure, minimal görsellere sahip uzay macera oyunu.
  • City Vandal - Spray & Run

    Kopyacı Tom'un polislere yakalanıp yakalanmaması size bağlı
  • Angry Cats

    Angry Cats ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir oyun. Worms oyununun dinamiklerini Tom ve Jerry ile başarıyla harmanlıyor.
  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.