Tone It Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Kadınlara özel en iyi fitness uygulaması

Tone It Up, kadınlar için en iyi antrenman uygulamalarından biri. Kardiyo ve dayanıklılıktan ziyade vücudu şekillendirmeye, güçlendirmeye odaklanan uygulama, evde, dışarıda, salonda, her yerde yapılabilecek egzersizler sunuyor.

Kadınlara özel fitness uygulamalarından Tone It Up’da günlük egzersiz rutinleri en iyi spor eğitmenleri tarafından günlük olarak programlanıyor. Yoga, kick box, kardiyo, kettlebell, barre, yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman, hamilelere özel antrenmanlar dahil birçok program var. Vücudunuzun dilediğiniz bölgesini geliştirmenizi sağlayan bölgesel (kalça, popo, kol, bacak) ve tüm vücut egzersizleriyle dopdolu bir uygulama olan Tone It Up ile terleyecek, kalorileri yakacak, kendinizi harika hissedeceksiniz.

 

Erkan Calp

Tone It Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
141.3 MB DOSYA BOYUTU

Kadınlara özel fitness ve workout uygulaması

Tone It Up, kadınlar için en iyi egzersiz - antrenman uygulaması. İster evde egzersiz yapıyor olun, ister spor salonuna giden biri olun, isterseniz de egzersiz rutinine yeni bir başlamış biri olun, Tone It Up fitness uygulaması tam size göre.

Kadınlara özel hazırlanmış en iyi sağlık - spor uygulaması diyebilirim. En iyi spor eğitmenlerinin günlük olarak programladığı günlük egzersiz rutinleriyle inanılmaz sonuçlar almak hayaliniz olmaktan çıkacak. Sizi terletecek, kalorileri yaktıracak,  kendinizi harika hissetmenizi sağlayacak bölgesel ve tüm vücut antrenmanları sunuyor. Yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman, kettlebell, kardiyo, kick box, yoga, barre, hamilelik antrenmanları, herkese göre program var. Fitness hedefinize ulaşmanıza yardımcı olan uygulamada her egzersiz sınıfı uygun egzersiz tekniğini öğreten ve motivasyonla ilerlemenizi sağlayacak üst düzey bir spor eğitmeni tarafından yönetiliyor. İster tüm vücut egzersizleriyle yağsız kas oluşturun, isterseniz de bölgesel antrenmanlarla vücudunuzun dilediğiniz yerlerini geliştirin.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Google Fit

    Google Fit, Android telefon ve tabletlerin yanı sıra Android Wear cihazlarıyla uyumlu fitness uygulamasıdır.
  • Squatgirl - Doris Hofer

    Squatgirl - Doris Hofer'in resmi mobil uygulaması
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması
  • Workout With Me

    Workout With Me, arkadaşlarınızla egzersiz programı oluşturup motive olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android sağlık fitness uygulaması.
  • Pedometer (Pedometre)

    Ücretsiz adım sayar ve kalori hesaplama uygulaması
  • Fitify

    Fitify Android uygulaması tüm vücut egzersizleri (videolu) ve fitness planları sunuyor.
  • You Are Your Own Gym

    You Are Your Own Gym: Mark Lauren'in en çok satan kitabından vücut ağırlığı egzersizleri (antrenmanları)