Top Cooking Chef

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Kendi mutfağınızda aşçılık yaparak yüzlerce lezzetli yemek pişirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Zamana karşı yarışarak lezzetli yemekler pişirmek için mücadele vereceğiniz ve kendi restoranlarınızı açarak yüzlerce müşteriye hizmet edeceğiniz Top Cooking Chef, 10 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve Simülasyon oyunları arasında yer alan sıra dışı bir oyundur.

Renkli grafikler ve keyif verici ses efektleri ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken, restoranınızın mutfağında aşçı olarak işe koyulmak ve bin bir çeşit yemek üreterek müşterileri memnun etmek için çaba göstermektir. Profesyonel mutfak eşyalarını kullanarak spagetti, pizza, sandviç, hamburger, biftek, deniz ürünleri, asitli içecekler, dondurma, kurabiye, pasta ve daha yüzlerce lezzetli yiyecek ve içecek üretebilirsiniz. Yaptığınız bu ürünleri kendi restoranınızda müşterilerinize sunabilir ve onları memnun ederek seviye atlayabilirsiniz. Para kazanarak restoranlarınızın sayılarını arttırabilir ve dünyanın her bölgesine yayılarak ün yapabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve stres giderici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Top Cooking Chef, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Top Cooking Chef

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
146.9 MB DOSYA BOYUTU

Kendi mutfağınızda aşçılık yaparak yüzlerce lezzetli yemek pişirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve milyonlarca oyuncu tarafından keyifle oynanan Top Cooking Chef, hayalinizdeki restoranı açabileceğiniz ve dünyaca ünlü bir şef olarak yüzlerce insana yemek pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, kendi mutfağınızda aşçı olarak çalışmak ve daha önce hiç bilinmeyen tatlar keşfederek müşterilerin memnuniyetini kazanmaktır. Çeşitli yiyecek ve içecekler imal ederek restorana gelen müşterilerin siparişlerini zamanında servis etmeli ve para kazanarak yolunuza devam etmelisiniz. Bu sayede restoranlarınızın sayısını arttırabilir ve yeni mutfak malzemeleri satın alabilirsiniz.

Mutfağınızda sosisli sandviç, hamburger, spagetti, pizza, biftek, tavuk kanadı, balık ızgara, asitli içecekler, dondurma, pasta ve daha yüzlerce besin bulunmaktadır. Siparişleri zamanında teslim ederek görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlere sunulan Top Cooking Chef, sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Indian Cooking Star

    Mobil platformda restoran işleteceğiz.
  • Cooking Diary

    Restoran işleteceğiz.
  • Dungeon Chef

    Onlarca hayvanı avlayarak lezzetli et yemekleri yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Happy Cooking 2

    Lezzetli yemekler yaparak kendi restoranında sunabileceğiniz eğlenceli bir aşçılık oyunudur.
  • Cooking Joy

    Hayalinizdeki mutfakta aşçılık yaparak lezzetli yiyecekler üretebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • My Cooking APK

    Eğlenceli bir oynanışa sahip olan My Cooking APK, Google Play üzerinde ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.