Toppluva

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Süper eğlenceli bir kayak oyunu

Toppluva, minimalist görsellere sahip kolay oynanabilir kayak oyunu. Kış sporlarından hoşlanan her yaştan kişinin ilgisini çekeceğini, keyif alarak oynayacağını düşündüğüm oyunda 45 bölüm bulunuyor ve bu süre zarfında 8 dağ görüyoruz.

Karlı dağların tepesinden aşağı doğru hızla kayan sporcuları kontrol ettiğimiz oyunda bayraklara değmeden, ağaçlara çarpmadan bitiş çizgisini görmeye çalışıyoruz. Kimi zaman kar yağarken, kimi zaman da kar sonrası beliren güneşi arkamıza alarak hızla kayıyoruz. Bayraklara değersek oyun sonlanmıyor ancak süremizden gidiyor.

Bu arada ortam kadar karakterlerin animasyonları da etkileyici. Grafiklerini ilk gördüğümde çizgi film tarzı basit bir kayak oyunu sanmış ancak yanıldım. Reflekslere dayalı spor oyunları ilginizi çekiyorsa durmayın Android telefonunuza indirin, hemen oyuna geçin.

Erkan Calp

Toppluva

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
88.2 MB DOSYA BOYUTU

Bağımlılık yapan kayak oyunu

Toppluva, görsellerinin yanında animasyonlarıyla beni benden alan kayak oyunu. iPhone ve iPad cihazınızda kış sporu oyunlarına yer veriyorsanız oynamanızı isterim. Sürekli kendi rekorunuzu kırmanız gerekiyor, online mod yok ama kısa sürede kendisine bağlıyor. Boş zamanlarda, bekleme anında, toplu taşımada acele oynanabilen oyunlar arasında.

Minimalist görselleri ve kolay oynanışıyla her yaştan spor oyunu severi kendisine çeken Toppluva’da seviye (45 seviye, 8 farklı manzara) ve görevleri tamamlayarak ilerliyorsunuz. Tepesine çıktığınız dağlardan kendinizi salıveriyor, son hız aşağıya doğru kayıyorsunuz. Gerçekte olduğu gibi her an karşınıza ağaçlar çıkabiliyor. Bayraklara da asla değmemeniz gerekiyor. Sıkça dikilmiş bayraklara vurursanız süreden kaybediyorsunuz. Hiç çarpmadan bitiş çizgisini görmek için sağlam reflekslere sahip olmanız gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ski Jumping Pro

    Mobildeki en iyi kayakla atlama oyunu
  • Red Bull Free Skiing

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir kayak oyunu
  • Snow Trial

    Gelmiş geçmiş en iyi kayakçı olun.
  • Snowboard Party: Aspen

    Mobildeki en iyi snowboard oyunu
  • Alto's Odyssey

    Mobildeki en iyi sandboarding (kum kayağı) oyunu
  • Athletics 2: Winter Sports

    Tüm kış sporları tek bir oyunda
  • Downhill Chill

    Downhill Chill: VOODOO'dan kış sporlarını sevenlere özel mobil oyun
  • Ski Jump Challenge

    Mobildeki ilk kayakla atlama oyunu