TORIKO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

TORIKO, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

TORIKO, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sevimli kuşları eşleştirmeye çalıştığınız oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Aynı renkteki kuşları eşleştirmeye çalıştığınız oyunda parmağınızı hızlıca aşağı kaydırarak puanlar topluyorsunuz. Sevimli kuşların yer aldığı oyunu arkadaşlarınıza karşı da oynayabilir ve onlara meydan okuyabilirsiniz. Farklı mekanikleri ve renkli atmosferiyle çocukların da severek oynayabileceği TORIKO'da bir takım özel güçleri de kullanabiliyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmalı ve zorlu görevlerin üstesinden gelmelisiniz. Dünyanın her yanından insanlarla oynayabileceğiniz oyunda zevkli vakitler geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir eşleştirme oyunu olan TORIKO, ufak bir de hikayeyi içerisinde barındırıyor. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda kuşları temizlemeli ve puanlar kazanmalısınız. Zincirleme reaksiyonlar başlatarak daha fazla puan kazanabilir ve eğlenceli sahneler ortaya çıkarabilirsiniz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda renkli görseller ve etkileyici sesler yer alıyor. Beğenerek oynayabileceğiniz TORIKO oyununu sakın kaçırmayın.

TORIKO oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

TORIKO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

TORIKO, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

TORIKO, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur. Renkli olarak karşımıza çıkıyor. Sevimli kuşları eşleştirmeye çalıştığınız oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir eşleştirme oyunu olan TORIKO, sevimli kuşları eşleştirmeye çalıştığınız bir oyundur. Zevkli bir eşleştirme oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda zorlu görevlerin üstesinden gelmeli ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda dünyanın dört bir yanındaki kişilerle oynayabiliyorsunuz. Farklı mekaniklerin yer aldığı oyunda parmağınızı dikey kaydırarak kuşları yok ediyorsunuz. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor.

Çocukların da severek oynayabileceği TORIKO'da bir takım özel güçleri de kullanabiliyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmalı ve zorlu görevlerin üstesinden gelmelisiniz. TORIKO, ufak bir de hikayeyi içerisinde barındırıyor. Hoş animasyonların ve zincirleme reaksiyonların da yer aldığı TORIKO'da çok eğleniyorsunuz. Eğer eğlenceli bir eşleştirme oyunu arıyorsanız bu oyunu tercih edebilirsiniz. TORIKO oyununu sakın kaçırmayın.

TORIKO oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu