Total Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
304 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Kendi imparatorluğunuzu kurarak ortaçağın en iyisi olmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından benimsenen Total Battle, kendi imparatorluğunuzu inşa ederek nefes kesen strateji savaşlarında rol alacağınız ve rakiplerinizle online arenada karşılaşacağınız sürükleyici bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımları ve keyif verici savaş müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, ortaçağ dönemine yolculuk yaparak onlarca güçlü imparatorluk arasından dilediğinizi seçmek ve ülke sınırlarını genişletmek için fetihler yapmaktır.

Dev canavarlara ve ülkenizi yağmalamaya çalışan sinsi düşman ordularına karşı teyakkuza geçerek sürükleyici bir savaş senaryosunun içerisinde yer alacak ve imparatorluğunuzu geliştirmek için çeşitli ekonomik faaliyetlerde bulunacaksınız.

Boş bir alan üzerine inşa edeceğiniz kaleler, savunma kuleleri, kışlalar ve daha onlarca bina ile ülkenizi geliştirebilir ve düşmanlarınızı alt edecek güçlü bir ordu kurabilirsiniz.

Strateji oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Total Battle, kendi krallığınızı kurarak online ganimet savaşlarına katılacağınız eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Total Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
187.5 MB DOSYA BOYUTU

Kendi imparatorluğunuzu kurarak ortaçağın en iyisi olmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kendi krallığınızı kurarak rakiplerinizle online arenada nefes kesen PVP savaşları yapacağınız ve klan kurarak arkadaşlarınızı davet edeceğiniz Total Battle, mobil platformda strateji oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak oyun severlere hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Göz kamaştıran karakter tasarımları ve stratejik planlardan oluşan yüzlerce savaş taktiği ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, ortaçağda güçlü bir imparatorluğu yöneterek kendi savaş taktiklerinizi geliştirmek ve rakiplerinizle gerçek zamanlı savaşlara katılarak ganimet kazanmak için mücadele etmektir.

Dev canavar orduları ve ilginç yaratıklara karşı savaşarak kalenizi düşman saldırılarına karşı korumalı ve farklı özelliklere sahip askerlerden oluşan güçlü bir orduyu yöneterek düşman diz çöktürmelisiniz.

Etrafınızdaki ülkelerle savaşarak yeni yerler fethedebilir ve imparatorluğunuzun sınırlarını genişleterek seviye atlayabilirsiniz. Sürükleyici savaş senaryoları ve nefes kesen online müsabakaları ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Total Battle, 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King Of Defense: Battle Frontier

    Düşmanlara karşı kulemizi savunacağız.
  • Battle of Dragon Ring

    Kendi stratejilerinizi geliştirerek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • TotAL RPG

    İlginç yaratıklara ve dev canavarlara karşı savaşarak ganimet toplayacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Total Soccer: Road to Glory

    Mobil cihazınızda gerçekçi bir spor deneyimi sizleri bekliyor.
  • Clash of Wizards: Battle Royale

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Shadow Battle 2.2

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • Might & Magic: Chess Royale

    Might & Magic: Chess Royale Android İndir: Ubisoft'tan 100 oyunculu auto battle oyunu
  • Prince Battle: Forgotten Sands of Time

    İlerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor.