Totem Story Farm

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Zengin bir hikâyeye ortak olacağız.

Enixan ekibinin en yeni mobil oyunlarından bir tanesi olan Totem Story Farm ile mobil platformda birbirinden farklı maceralar bizleri bekliyor olacak.

Mobil klasik oyunlar arasında yer alan ve oynaması ücretsiz olarak lansmana çıkan Totem Story Farm aksiyondan uzak yapısı ile her kesimden oyuncuya hitap ediyor. Büyülü bir dünyanın sırlarını çözmeye çalışacağımız oyunda yeni bölgelere seyehat edecek, yeni içerikler keşfedecek ve macera dolu bir yapıda ilerlemeye çalışacağız.

İnsanların, hayvanların ve gerçekçi bir dünyanın yer aldığı yapım Android ve iOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yer alıyor. Kayıp dünyaların gizemlerini ortaya çıkaracağımız oyunda büyük bir hikâyenin ortasına dalış yapacağız.

Yayınlandığı günden bu yana mercek altına alınan yapım aktifo larak 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ederken oyun mobil oyuncular tarafından 4.4 inceleme puanı ile değerlendirildi.

Doğukan Çağlakpınar

Totem Story Farm

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
406.9 MB DOSYA BOYUTU

Zengin bir hikâyeye ortak olacağız.

Mobil platformda oynaması ücretsiz olarak  yayınlanan Totem Story Farm klasik oyunlar arasına hızlı bir giriş gerçekleştirdi.

Enixan ekibi tarafından geliştirilen ve geliştiricinin başarılı mobil oyunlarından bir tanesi haline gelen Totem Story Farm ile gizemli anlara imza atmaya hazırlanın. Büyük ve zengin bir hikâyenin tam ortasına giriş yapacağımız oyunda içeriklerin sadeliği ve sürükleyici yapı oyuncuları epey etkileyecek.

Zamanda yolculuk yapacağımız mobil klasik oyununda çeşitli nesne ve araçlar üretecek, bahçe ekip biçecek, kayıp dünyaların sırlarını ortaya çıkarmaya çalışacak, kısaca hem gerçekçi hem de fantastik bir hikâyenin ortasına dalış yapacağız.

İnsanların ve hayvanların yer aldığı oyun içerisinde bizleri oldukça zengin bir kontrol seçenekleri de bekliyor olacak.

Android ve iOS platformunda tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen yapım Google Play üzerinde oyuncular tarafından 4.4 olarak değerlendirildi.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cube Survival Story

    Aksiyon dolu anlara dahil olacağız.
  • Farm Invasion USA

    Tarlanızı istila eden uzaylılara karşı mücadele ederek mısırları toplayacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Golden Farm

    Gerçekçi bir çiftçilik dünyasına adım atacağız.
  • Granny’s Farm

    Kendi çiftliğimizi yok etmeye çalışacağız.
  • Idle Dream Farm

    Çiftçilik yapacağız.
  • Merge Farm

    Bulmacalar çözerek çiftliği idare edeceğiz.
  • Rilakkuma Farm

    Gerçek zamanlı olarak çiftçilik yapacağız.
  • Farm and Click

    Mobil cihazımızda çiftçilik yapacağız.