Touchdown Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Touchdown Hero, üzerimize koşan rakip oyunculardan sıyrılarak skor yapmaya çalıştığımız bir koşu oyunu.

Touchdown Hero, Android tabletler ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere geliştirilmiş, aksiyon odaklı bir koşu oyunu. Tema olarak Amerikan futbolunu kullanan oyunda, rakiplerinden sıyrılmak ve sayı yapmak için var gücüyle koşturan bir oyuncunun kontrolünü ele alıyoruz.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda pikselleştirilmiş grafikler kullanılarak retro bir hava yaratılmış. Açıkçası bu grafik konseptinin oyunun eğlenceli atmosferini bir basamak yukarı taşıdığını söylememiz gerekiyor.

Kuşbakışı kamera açısına sahip olan oyunda karakterimizi kontrol edebilmek için ekrana basit dokunuşlar yapmamız gerekiyor. Ekrana bastığımız zaman karakterimiz gittiği yönü değiştirerek rakip oyunculardan sıyrılıyor. Tahmin ettiğiniz gibi ne kadar uzun süre gidersek o kadar fazla puan alıyoruz. Bunu gerçekleştirebilmek için hızlı reflekslere ve dikkatli gözlere sahip olmalıyız. Rakip oyuncular karşımıza çıktığı anda çalımlar ve ters hareketler ile onları alt etmeliyiz.

Oyunda onlarca farklı karakter var fakat bunlar zamanla açılıyorlar. Bölümleri geçerek yeni karakterleri kontrol etme şansı elde ediyoruz.

Öğrenmesi kolay, retro konsepte sahip, sürükleyici ve eğlenceli bir oyun arayışındaysanız Touchdown Hero sizi ekrana kilitleyecek düzeyde bir yapım.

Emircan Erdoğan

Touchdown Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
43.1 MB DOSYA BOYUTU

Touchdown Hero, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Touchdown Hero, iOS işletim sistmeine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda Amerikan futbolu maçlarına katılıyor ve skor yapmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Oyun her ne kadar sonsuz koşu oyunu gibi görünse de araya serpiştirdiği orijinal detaylar ile rakiplerinden sıyrılmasını iyi biliyor. Oyun kuşbakışı kamera açısına sahip. Bizim görevimiz ise karakterimizi her türlü rakip saldırısından korumak.

Bunu gerçekleştirmek için ekranın sağına ve soluna dokunmamız gerekiyor. Karakter dokunduğumuz yöne doğru koşuyor. Bu aşamada dikkat etmemiz gereken şey sürekli olarak bir yöne doğru basmamız gerektiği. Aksi halde karakterimiz ağır çekim moduna geçiyor ve bu modun da belli bir sınırı var.

Oyunda dikkat etmemiz gereken tek şey rakipler değil. Oyun esnasında hava şartlarına ve sahada bulunan engellere de dikkat etmemiz gerekiyor. Retro müzikler ve grafik modellemeleriyle zenginleştirilmiş olan oyun, hızlı ve aksiyon dolu beceri oyunlarından hoşlanan herkes tarafından denenmeli.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Touchdown Hero: New Season

    Touchdown Hero: New Season, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz Amerikan Futbolu oyunu.
  • Touchdown Master

    Touchdown Master çeşitli engellerden kaçarak gol atmaya çalıştığınız bir oyun.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Ninja Hero

    Ninja Hero, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Photobomb Hero

    Photobomb Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Underpants Super Hero

    Underpants Super Hero ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Stick Hero

    Stick Hero çubuklar oluşturarak karşıya geçmeye çalışan bir karakteri kontrol ettiğimiz bir beceri oyunu.
  • Rock Hero

    Rock Hero ücretsiz olarak sunulan ve Guitar Hero'ya olan ile benzerliğiyle dikkat çeken bir oyundur.