Tower of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Kule savaşları yapabileceğiniz eşsiz bir arcade oyunu

Tower of War, Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz harika bir savaş oyunu olarak dikkat çekiyor. Kaliteli görselleri ve nefes kesen atmosferiyle ön plana çıkan oyunda kulenizi inşa ediyor ve rakiplerinizle kıyasıya savaşıyorsunuz.

Türkçe adıyla "Kule Savaşı" anlamına gelen Tower of War oyunu, eşsiz kulelerinizi inşa edip arkadaşlarınızla savaşabileceğiniz bir oyundur. Kulenizi inşa edip silahlarınızı kuşanabileceğiniz oyunda rakip oyuncunun kulesini yıkmaya çalışıyorsunuz. Bu sırada kendi kulenizi de savunmayı unutmamalısınız. Heyecan ve aksiyon dolu bir atmosfere sahip olan Tower of War, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Bu tarz oyunları oynamayı seven herkesin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Tower of War, sizleri bekliyor. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda zengin oyun içeriği bulunuyor.

Zekanızı ve hızınızı aynı anda kullanmanız gereken oyunda elinizi çabuk tutmalısınız. Yıkıcı silahlarıla düşman kuleleri bozguna uğratmanız gereken oyunda kaliteli görseller de bulunuyor. Sürükleyici atmosferi ve farklı silahlarıyla Tower of War sizleri bekliyor. Tower of War oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Tower of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

Kule savaşları yapabileceğiniz eşsiz bir savaş oyunu

Tower of War, iOS tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz harika bir savaş oyunu olarak dikkat çekiyor.

Kaliteli görselleri ve nefes kesen atmosferiyle dikkat çeken Tower of War, kendi kulelerinizi inşa edip rakip oyuncularla mücadele ettiğiniz bir oyundur. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda düşman kuleyi bozguna uğratmak için çabalıyorsunuz. Kulenizi inşa edip farklı silahları kuşanabileceğiniz oyunda heyecan ve adrenalin yaşayabiliyorsunuz. Türkçe adıyla "Kule Savaşı" anlamına gelen Tower of War oyunu, aynı zamanda arkadaşlarınıza da meydan okumanıza olanak sağlıyor. Ayrıca kendi kulenizi de savunmayı unutmamalısınız. Bu tarz oyunları oynamayı seven herkesin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Tower of War, sizleri bekliyor.

Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda zengin oyun içeriği bulunuyor. Zekanızı ve hızınızı aynı anda kullanmanız gereken oyunda elinizi çabuk tutmalısınız. Yıkıcı silahlarıla düşman kuleleri bozguna uğratmanız gereken oyunda kaliteli görseller de bulunuyor. Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tower Color

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Volcano Tower

    Keyifli anlar yaşayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Paint Tower!

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun
  • Virus War - Space Shooting Game

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu
  • Gobs of Ghosts

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • It's Full of Sparks

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu
  • Tomb of the Mask APK

    Tomb of the Mask APK, tuzaklar ve tehlikelerle dolu bir labirente sokan arcade tarzında mobil macera oyunu.
  • Tomb of the Mask: Color

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu