Toy Bomb

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk küplerle eğlenceli eşleştirme bulmacaları yapacağınız eşsiz sürükleyici bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Toy Bomb, rengarenk küp blokları uygun şekillerde eşleştirerek çam ağacını süslemek için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Canlı grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, farklı renklere sahip küpleri doğru şekillerde bir araya getirerek bulmacaları çözmek ve ağacı süslemek için çeşitli malzemelerin kilidini açmaktır.

Aynı renge sahip en az 2 küpü çeşitli kombinasyonlarda birleştirerek eşleştirme bloklarını patlatabilir ve puan kazanabilirsiniz. Seviye atladıkça topladığınız puanları kullanarak birbirinden güzel süslere ulaşabilir ve rengarenk bir çam ağacına sahip olabilirsiniz.

Onlarca küp bloğu aynı anda patlatarak kombo yapabilir ve ekstra ödüller toplayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve zeka geliştirici bulmacaları ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından keyifle oynanan Toy Bomb, eğlenceli eşleştirmeler yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Toy Bomb

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
299.7 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk küplerle eğlenceli eşleştirme bulmacaları yapacağınız eşsiz sürükleyici bir oyundur.

Rengarenk küp bloklardan yararlanarak farklı kombinasyonlarda eşleştirmeler yapabileceğiniz ve çam ağacını süslemek için çaba göstereceğiniz Toy Bomb, bulmaca oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen bağımlılık yapıcı bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, aynı renklerdeki blokları bira araya getirerek eşleştirmeleri tamamlamak ve puan toplayarak sonraki bölümlere ulaşmaktır. Aynı renge sahip en az 2 küpü yan yana veya alt alta getirerek eşleştirme bloklarını patlatabilir ve puan kazanabilirsiniz.

Aynı renkteki onlarca bloğu birleştirerek kombo yapabilir ve dev patlamalar yaparak ekstra ödüllere ulaşabilirsiniz. Eşleştirmelerden topladığınız puanları kullanarak çam ağacınızı süslemek için parlayan toplar, hediye kutuları ve renkli ışıklar gibi birçok süsün kilidini açabilirsiniz.

Zeka geliştirici eşleştirme bölümleri ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren mobil cihazlardan kolaylıkla ulaşacağınız Toy Bomb, ücretsiz oyunlar arasında yer alan kaliteli bir yapımdır. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toy Fun

    Fantastik bir yolculuğa çıkacağız.
  • Toy & Toon 2020

    600’den fazla bölümü deneyimleyeceğiz.
  • The Powder Toy

    Yüzlerce kimyasal gaz ve sıvıdan yararlanarak ilginç düzenekler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Toy Cubes Pop 2019

    Renkli küpleri eşleştirerek sevimli karakterlerle macera dolu bit serüvene atılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Bomb it! Bounce Masters

    Zıplayarak ilerlemeye çalışacağız.
  • Bomb Strike

    Mutantlara karşı savaşacağız.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.